ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διακρίσεις για Σάκκαρη στο τένις και Γιαννιώτη στην κολύμβηση

Facebook
Twitter
Οι διακρίσεις για τους Έλληνες αθλητές δεν σταματούν. Ο Σπύρος Γιαννιώτης μπήκε επισήμως στο Hall of fame της κολύμβησης, ενώ η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στη φάση των 16 του ΟΠΕΝ της Μαδρίτης.

Στις δύο προηγούμενες συμμετοχές της στη Μαδρίτη η Μαρία Σάκκαρη δεν κέρδισε αγώνα, φέτος όμως είναι στους 16 του τουρνουά.

Η πρωταθλήτρια στο δεύτερο αγώνα της, κέρδισε με την απόδοσή της, το χειροκρότημα του κοινού.

Παίζοντας εκπληκτικά απέναντι στην Εσθονή Κονταβέιτ, κέρδισε μέσα σε μία ώρα με 2-0. Η αντίπαλος της τη δυσκόλεψε, μέχρι το 3-3 του πρώτου σετ. Από εκεί και πέρα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με όπλο το σερβίς της και με μόλις 7 αβίαστα λάθη, κυριάρχησε με 6-3 και 6-1.

Επόμενη αντίπαλος της θα είναι η Τσέχα Μούκοβα, νούμερο 20 στην παγκόσμια κατάταξη, που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας το νούμερο 2 στον κόσμο, Ναόμι Οσάκα.

Αυτό το Πάσχα ήταν ιστορικό και για την ελληνική κολύμβηση. Ο θρύλος της πισίνας, ο ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης μπήκε και επισήμως στο Hall Of Fame της Fina.

Αναγνώριση των τεράστιων επιτυχιών, της διάρκειας, της επιμονής και όσων δίδαξε με την στάση του, μέχρι τον επικό τερματισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top