ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα αζήτητα η σορός της 67χρονης που πέθανε από αναθυμιάσεις

volos nosokomeio
Δεν έχει τέλος το ανθρώπινο δράμα με την άτυχη 67χρονη στον Βόλο που πέθανε από αναθυμιάσεις, όταν το σπίτι της στην οδό Δεληγιώργη 23 πήρε φωτιά την περασμένη Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η σορός της άτυχης γυναίκας που ήταν μόνη στη ζωή, παραμένει σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, καθώς κανένας από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον της δεν την έχει αναζητήσει για να αναλάβει την ταφή της.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου που ερευνά την υπόθεση, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να έρθει σε επαφή με συγγενείς της θανούσας καθώς οι όποιες προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου θα αιτηθεί να αναλάβει την κηδεία της ο Δήμος Βόλου με δική του δαπάνη, αν και τις επόμενες ημέρες δεν υπάρξει ενδιαφέρον.

Η σορός της 67χρονης παραμένει στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου εδώ και πέντε ημέρες, ενώ εκκρεμεί να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η 67χρονη ζούσε μόνη εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είχε αποκτήσει δική της οικογένεια, ενώ είδε να φεύγουν και τα αδέλφια της, που δεν απέκτησαν ούτε εκείνα δική τους οικογένεια, πρόωρα από τη ζωή.

Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ απομονωμένη και τις λιγοστές φορές που εμφανιζόταν στη γειτονιά κουβαλούσε απορρίμματα στο σπίτι της.

You may also like

Comments are closed.