ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τις υποκλοπές

Facebook
Twitter

Σε υψηλούς, προεκλογικούς τόνους, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις υποκλοπές μιλώντας, στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση των υποκλοπών δε θα χρειαστεί πια να στήσει αυτί για να ακούσει τι λέει ο καθένας. Η φωνή όλων μετατρέπεται σε ένα μαζικό ‘Φύγετε’, απέναντι στο καθεστώς της σήψης και της παρακμής».

Οι παρακολουθήσεις δεν είναι ένα ατύχημα αλλά μέθοδος διακυβέρνησης, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κρύβεται ως ένοχος.

«Προτιμά να λέει δημόσια ότι είναι ανεπαρκής παρά να παραδεχθεί ότι είναι αδίστακτός. Εμείς του απαντάμε ότι είναι κάτι χειρότερο από ανεπαρκής και αδίστακτος. Είναι επικίνδυνος. Επικίνδυνος για τη δημοκρατία».

Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να παραδώσει μαθήματα δημοκρατίας και να κάνει τον τιμητή, απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Επειδή δεν ξέρει τι να κάνει για την πραγματικότητα, κάνει αυτό που ξέρει καλά: κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό χωρίς στοιχεία και τεκμήρια».

Για τα εξοπλιστικά, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι στις λίστες των υποκλοπών αναφέρεται ο διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων.

Στον εισαγγελέα η Όλγα Γεροβασίλη

Το Μέγαρο Μαξίμου κατηύθυνε ένα μεγάλο σύστημα παρακολουθήσεων δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη η οποία κλήθηκε στην εισαγγελία μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και απορρήτου των επικοινωνιών.

«Το μείζων, ότι παρακολουθήθηκαν υπουργός Εξωτερικών της χώρας και αναπληρωτής, άρα τα ζητήματα μπαίνουν στα θέματα της εθνικής ασφάλειας και της κατασκοπείας».

Ο Κώστας Βαξεβάνης θα καταθέσει για την υπόθεση των υποκλοπών την ερχόμενη Τρίτη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top