ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πρώην σύντροφος του ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ

Facebook
Twitter

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα βρεθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης, μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή. Λίγες ημέρες πριν τη δίκη, η κάμερα του ANT1 απαθανάτισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μαζί με τη σύζυγό του, να μπαίνουν στο αμάξι τους για να ξεκινήσουν την ημέρα τους. Την στιγμή που ο παρουσιαστής απολαμβάνει τη στήριξη τη συζύγου του το φερόμενο ως θύμα του, η 30χρονη πρώην σύντροφός του, που πρώτη τον κατήγγειλε, λίγο πριν αρχίσει η δίκη κάνει έκκληση με εξώδικό της να προστατευτεί από τα μέσα.

«Να επιτευχθεί η μη περεταίρω ανεπανόρθωτη προσβολή της τιμής, υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της και να μην καταστούν γνωστά καθ’οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της ταυτότητάς της», έγραφε το εξώδικο της 30χρονης.

Την ίδια ώρα όμως, μία από τις πρώην συντρόφους του παρουσιαστή θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ, για ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να την διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεό της.

Ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top