ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Αύριο ανακοινώνει από τους Τάφους των Βενιζέλων την υποψηφιότητά του στον ΣΥΡΙΖΑ

KASSELAKIS

«Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, η πρώτη μου δημόσια επαφή να γίνει στον τόπο καταγωγής μου και με τους ανθρώπους του τόπου μου». Αυτό αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανακοίνωσή του, γνωστοποιώντας την έναρξη της εκστρατείας του για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη χθεσινή ανακοίνωσή του, αναφέρει ξεκάθαρα ότι θα είναι υποψήφιος, τονίζοντας ότι «ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., θα βρεθώ την Τρίτη 29 Αυγούστου στα Χανιά».

Στο κάλεσμά του για τους φίλους του κόμματος, που δημοσιεύουν τα haniotika-nea, ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει ραντεβού το απόγευμα της Τρίτης, στους Τάφους του Βενιζέλου, όπου θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, όπως είχε γράψει νωρίτερα το newsit.gr

«Καλώ τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό συμπατριώτη μου από τα Χανιά, να συναντηθούμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε τον τρόπο και τον δρόμο που πρέπει να διανύσουμε μαζί για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την Αριστερά του μέλλοντος.

 Ραντεβού την Τρίτη το απόγευμα στις 7.15μμ στους Τάφους του Βενιζέλου».

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για βρόμικο πόλεμο εναντίον του, επειδή «κάποιοι τον φοβούνται».

Στην ίδια ανάρτηση έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με την εταιρία του στις ΗΠΑ, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κάποια μήνυση ή αγωγή εναντίον του.

 

You may also like

Comments are closed.