ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στη Αρχαία Ολυμπία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter
Στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας έφτασε λίγο πριν τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης προεδρεύει σε σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, με αντικείμενο τη λήψη μέτρων αποκατάστασης της πληγείσας από τις πυρκαγιές περιοχής.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν: οι Υπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας καθώς επίσης και οι Υφυπουργοί Παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, και Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς.

Συμμετέχουν επίσης ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, καθώς και στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου.

Η σύσκεψη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 11:00 το αργότερο και από κυβερνητικής πλευράς να έχει εκφρασθεί η πρόθεση της για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από τις φωτιές του Αυγούστου στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top