ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη Αρχαία Ολυμπία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ΦΩΤΟ

olympia syskepshκε 1024x528 1
Στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας έφτασε λίγο πριν τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης προεδρεύει σε σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, με αντικείμενο τη λήψη μέτρων αποκατάστασης της πληγείσας από τις πυρκαγιές περιοχής.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν: οι Υπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας καθώς επίσης και οι Υφυπουργοί Παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, και Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς.

Συμμετέχουν επίσης ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, καθώς και στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου.

Η σύσκεψη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 11:00 το αργότερο και από κυβερνητικής πλευράς να έχει εκφρασθεί η πρόθεση της για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από τις φωτιές του Αυγούστου στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

You may also like

Comments are closed.