ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Στη σκιά και στο φως»- Βιβλίο της Πέρσας Ζηκάκη

ZHKAKH 2048x1424 1

Οι Εκδόσεις “Δρόμων” και το βιβλιοπωλείο “Discover” διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου “Στη σκιά και στο Φως” της συγγραφέως Πέρσας Ζηκάκη, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Πατρών.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ευγενία Αρσένη Σκηνοθέτις– Θεατρολόγος, Dr Αισθητικής Φιλοσοφίας και Μαίρη Σιδηρά – Φιλόλογος.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει βιβλία της.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…

Ήρθε η ώρα νομίζω να μιλήσω στην Ελένη. Να της πω πως έχασε ένα μεγάλο κομμάτι από τη ζωή της, το μεγαλύτερο και το πιο σπουδαίο.

Έπρεπε να επιδιώκει να επικοινωνεί μαζί της με κάθε δυνατό τρόπο αφού δεν μπορούσε να την έχει κοντά της. Όλα τα συναισθήματα τα γεννάει η απόσταση, όχι του χρόνου ούτε του τόπου, αλλά η απόσταση που δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι μέσα μας για κάποια πολύ δικά μας πρόσωπα μετά από κάποια γεγονότα που πιστεύουμε ότι μας απομάκρυναν από ό,τι αγαπάμε. Αυτό έγινε με τη μητέρα μου. Η γιαγιά δεν μπορούσε να είναι δίπλα της όταν τη χρειαζόταν, όλα όμως θα μπορούσαν να έχουν τακτοποιηθεί αν υπήρχε πραγματική κατανόηση και αγάπη. Όμως τίποτα από αυτά δεν είχε μέσα της η Ελένη. Την είχε απορρίψει για μάνα.

You may also like

Comments are closed.