ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στιγμές αγωνίας: Αεροσκάφος πήρε φωτιά κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Facebook
Twitter
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά την Τρίτη όταν πτήση της Red Air από τη Δομινικανή Δημοκρατία ξέφυγε από τον αεροδιάδρομο κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι, με το αεροσκάφος να τυλίχεται στις φλόγες.

Όπως δήλωσε στο CNNi ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γκρεγκ Τσιν στο αεροπλάνο επέβαιναν 126 επιβάτες.

Η Red Air με έδρα τη Δομινικανή Δημοκρατία ωστόσο ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 130 επιβάτες και 10 μέλη του πληρώματος.

Δεν είναι σαφές γιατί υπάρχει απόκλιση στον αριθμό των ατόμων που επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Όταν τα πληρώματα της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο, είδαν το φτερό του αεροσκάφους να φλέγεται, είπε η Έρικα Μπενίτεζ, εκπρόσωπος της ομάδας διάσωσης.

Τα πληρώματα χρησιμοποίησαν εξειδικευμένα φορτηγά ρίχνωντας αφρό για να σβήσουν την πυρκαγιά και διεξήγαγαν έρευνα για να βεβαιωθούν ότι όλοι οι επιβάτες είχαν αποβιβαστεί.

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι το αεροσκάφος «είχε τεχνικές δυσκολίες κατά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

«Στη RED Air εκφράζουμε την απόλυτη αλληλεγγύη μας στους επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους», ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωση.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών είπε ότι το αεροσκάφος ήταν ένα McDonnell Douglas MD-82 και θα στείλει μια ομάδα ερευνητών στον τόπο του συμβάντος την Τετάρτη.

Το Δομινικανό Ινστιτούτο Πολιτικής Αεροπορίας διερευνά επίσης και συνεργάζεται με τις αρχές του Μαϊάμι, σημείωσε η Red Air.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top