ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

“Στημένος καυγάς στον Εμπορικό” – Τι καταγγέλει η “Αγωνιστική Συνεργασία”

bagenas zafeiropoylos 960x600 1
Σχετική ανακοίνωση με αφορμή την επικείμενη (;) συνεργασία των παρατάξεων Γ. Βαγενά και Κ. Ζαφειρόπουλου εξέδωσε η παράταξη Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων.

Αναλυτικά:

“Ως Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Πάτρας ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν στις 21-22-23 Ιούνη σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την απαράδεκτη κατάσταση που διαμορφώθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο με διαγραφές ενεργών μελών, ανύπαρκτους οικονομικούς απολογισμούς, τραμπουκισμούς, σεκιουριτάδες τις μέρες των αρχαιρεσιών και όλα αυτά ντυμένα με επικλήσεις στο καταστατικό και στο δήθεν ενδιαφέρον για την ομαλή διενέργεια των εκλογών. Από την πρώτη στιγμή και κατά τη διάρκεια των εκλογών καταγγείλαμε όλες αυτές τις ενέργειες, αλλά και όσους τις αποσιώπησαν.
Η Αγωνιστική Συνεργασία δεν πρόκειται να δώσει στήριξη σε καμία από τις παρατάξεις που όλο το προηγούμενο διάστημα από κοινού συμπορεύτηκαν και που μπροστά στις αρχαιρεσίες αποφάσισαν να ψευτοκαβγαδίσουν για τις καρέκλες, αλλά και με όσους κρύφτηκαν πίσω από την “ενότητα” του Συλλόγου και τώρα αποφάσισαν να εξυπηρετήσουν χωριστά συμφέροντα. Είναι οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που με τη στάση τους απέδειξαν πως τελικά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ποιος θα κρατάει το τιμόνι στην κατρακύλα του Εμπορικού Συλλόγου, και δεν τους καίγεται καρφί για την επιβίωση των συναδέλφων μας.
Όλα κρίνονται δια του αποτελέσματος, οι μάσκες έπεσαν και η «σύμπλευση» τελικά έχει στόχο το ποιος θα έχει το πάνω χέρι μέσα στον Εμπορικό Σύλλογο. Ξέπλυμα με συνεργασίες και διαπαραταξιακές εκπροσωπήσεις στη νοθεία του μητρώου και των εκλογών δεν πρόκειται να κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στους συναδέλφους όπως τόσα χρόνια. Όσο γι’ αυτούς που αποφάσισαν να γλύψουν εκεί που έφτυσαν δεν μας εκπλήσσουν, είναι γνωστή πρακτική των πολιτικών φορέων που εκπροσωπούν, μαθημένοι στις κωλοτούμπες και το μασκάρεμα.
Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων θα σταθεί στο πλευρό κάθε αυταπασχολούμενου και μικρού επαγγελματία-εμπόρου διεκδικώντας αγωνιστικά για την επιβίωσή μας, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που μας τσακίζει καθημερινά, κόντρα σε όσους στάθηκαν απέναντι στα συμφέροντά μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να ζωντανέψει ο σύλλογος, να γίνουν κινητοποιήσεις με αιτήματα που ανακουφίζουν το μικρό επαγγελματία.
Δυναμώνουμε τους αγώνες μας για τις πραγματικές μας ανάγκες.
Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του απέναντι στα προβλήματα του κλάδου”.

You may also like

Comments are closed.