ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ: Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για κακοποίηση… χωρίς να έχει γίνει!

Facebook
Twitter
Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη από την τοπική Αστυνομία. Η δικογραφία έχει σχηματιστεί και φέρεται ως κατηγορούμενος πρώην σύζυγος μίας γυναίκας η οποία διαμένει στην οδό Αρη Βελουχιώτη στην Πάτρα.

Η καταγγελία έλεγε πως ο πατέρας είχε κακοποιήσει το μόλις 17 μηνών παιδί του. Το ζευγάρι είχε χωρίσει. Εκείνη την εποχή το παιδί είχε μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Οι έμπειροι γιατροί αφού το εξέτασαν διαπίστωσαν πως δεν έφερε καμία κακοποίηση, πόσο μάλλον σεξουαλική. Ωστόσο ο εν διαστάσει σύζυγος ήταν ήδη μπλεγμένος. Μόνο και μόνο από την καταγγελία της πρώην γυναίκας του. Γιατροί του Νοσοκομείου κατέθεσαν και χθες ότι το παιδί δεν είχε υποστεί το παραμικρό. Προφανώς η κατάθεση των επιστημόνων αθωώνει τον πατέρα, αν και σίγουρα θα απασχοληθούν και οι Εισαγγελικές Αρχές.

«Ξέρετε πόσες τέτοιες περιπτώσεις συνταντούμε»; δηλώνει  γιατρός του Νοσοκομείου και συμπληρώνει: «Κυρίως μητέρες που είναι σε διάσταση με τους συζύγους και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν πληθώρα προβλημάτων, κυρίως οικονομικών, φθάνουν και σε αυτό το σημείο. Να βάλουν το παιδί μπροστά για να κατηγορήσουν τον πατέρα. Για λόγους που μόνο εκείνες γνωρίζουν. Όμως οι γιατροί του Καραμανδανείου είναι εμπειρότατοι σε τέτοιες υποθέσεις. Και εύκολα ξεχωρίζουν αν όντως το παιδί έχει υποστεί οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top