ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην Ηλεία ο Βαγγέλης Καραχάλιος – Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Κ. Νικολούτσο

Facebook
Twitter
image0

Τα προβλήματα και οι προκλήσεις στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα του νομού Ηλείας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος του  Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνο Νικολούτσο.

Στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του ο κ. Καραχάλιος επικοινωνεί με τους εκπροσώπους αρχών και φορέων στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας συζητώντας μαζί τους θέματα ανάπτυξης και συνεργασίας ενώ τους παρουσιάζει την πρόταση του ΤΕΕ  για τη «Δυτική Ελλάδα 2040».

«Οι επαφές μου στην περιοχή της Ηλείας είναι ουσιώδεις και παραγωγικές» σχολίασε ο κ. Καραχάλιος. «Με χαρά διαπιστώνουμε ότι υπάρχει συναντίληψη για μια σειρά θεμάτων  που αφορούν τη Δυτική Ελλάδα, την από κοινού παρακολούθηση ζητημάτων μακροπρόθεσμης στρατηγικής ανάπτυξης, αλλά και την συνεργασία γύρω από αυτά.

Η πρότασή μας για τη δημιουργία του Οργάνου “Δυτική Ελλάδα 2040” τυγχάνει ευρείας αποδοχής και αυτό μας δείχνει ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε να χτίσουμε μια γέφυρα επικοινωνίας που θα συνθέτει δυνάμεις, που θα ενώνει την επιστημονική γνώση και τεκμηρίωση με τους Φορείς και τους πολίτες,  με κοινό στόχο να  αντιμετωπίσουμε σύγχρονα  προβλήματα κατά τρόπο που θα είναι αμοιβαία επωφελής. Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό και διάθεση για δουλειά, συνεργασία και προσφορά  στην περιοχή μας και στους πολίτες της».

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top