ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην κακοκαιρία βγήκαν και οι… celebrities των Βορείων Προαστίων

Facebook
Twitter
Σίσσυ Χρηστίδου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαίρη Συνατσάκη, Ιωάννα Τούνη και πολλές ακόμη celebrities απόλαυσαν το χιονισμένο τοπίο και μοιράστηκαν εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

Σε λευκό κλοιό βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα αρκετές περιοχές της χώρας με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα να επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο. Η πρωτεύουσα έχει πληγεί από την επέλαση του χιονιά με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές της Αττικής να έχουν αποκλειστεί από τις ισχυρές χιονοπτώσεις.

Τα εμπορικά καταστήματα στην βόρεια και βορειοανατολική Αττική θα παραμείνουν σήμερα κλειστά όπως και όλα τα σχολεία για προληπτικούς λόγους. Η επιδείνωση του καιρού ήταν σφοδρή τα ξημερώματα της Δευτέρας (06.02) και ένα scroll στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σε πείσει πως η κακοκαιρία «έντυσε» στα λευκά όχι μόνο τα βόρεια προάστια, αλλά και το κέντρο της Αθήνας.

Οι Έλληνες celebrities αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το χιονισμένο τοπίο για να παίξουν με τα παιδιά τους και φυσικά να απαθανατίσουν τη στιγμή, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις τους στο Instagram.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να μοιραστούν μερικά cozy στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους είναι oι: Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωρό τους, Σίσσυ Χρηστίδου, Μαίρη Συνατσάκη, Βίκυ Κάβουρα, Αθηνά Οικονομάκου, Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλοί ακόμη celebrities.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της

Πριν λίγες ώρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει με απαράμιλλο στυλ στα χιόνια. Το γνωστό μοντέλο γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της στο χιονισμένο τοπίο της Πεντέλης και έσβησε την girly τούρτα της με αγαπημένα πρόσωπα.

Η πρώην κριτής του GNTM φόρεσε το πιο ζεστό, stylish outfit της γκαρνταρόμπας της, απόλαυσε σαμπάνια και έγραψε «35» στα χιόνια.

tourta_iliana.jpg

Στενοί φίλοι και συνεργάτες έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους κάτω από το post της το οποίο ξεπέρασε τις 54 χιλιάδες likes.

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έβαλαν matching φόρμα και βγήκαν στα χιόνια έχοντας αγκαλιά τον μονάκριβο γιο τους. Η ευτυχισμένη οικογένεια πόζαρε στο χιονισμένο τοπίο και «έβαλε φωτιά» στο like button.

H Bίκυ Κάβουρα βρίσκεται εκτός Αττικής χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον προορισμό των χειμερινών διακοπών της. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε στα χιόνια και μοιράστηκε εντυπωσιακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

mpompa.jpg

H Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμα Τανιμανίδη θαύμασαν το λευκό τοπίο από την ζεστασιά του σπιτιού τους. Κι εκεί έγινε ένα αστείο περιστατικό, το οποίο κατέγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.Γιατί μπορεί η μπαμπά Χριστίνα να ήθελε να φανεί ένα ρομαντικό στιγμιότυπο με την Αριάνα και τη Φιλίππα αλλά τελικά το ντεκόρ γκρεμίστηκε.

Το αστείο σκηνικό με τη Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν οι celebrities στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή QUEEN.gr
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top