ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην καθιερωμένη δεξίωση στην αμερικανική πρεσβευτικής οικίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας

Facebook
Twitter
Στην καθιερωμένη δεξίωση στον κήπο της αμερικανικής πρεσβευτικής οικίας στην Αθήνα παρέστη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, για την επέτειο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Ήταν η πρώτη φορά που γιορτάστηκε η επέτειος έπειτα από δύο χρόνια λόγω των περιορισμών της πανδημίας, αλλά και η πρώτη δεξίωση που παρέθεσε ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο Τζορτζ Τσούνης.

Τον κ. Μαρλαφέκα καλωσόρισε εγκάρδια ο κ. Τσούνης στην είσοδο της οικίας του. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας του ευχήθηκε για την αμερικανική εθνική εορτή και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Δυτική Ελλάδα που είναι ο τόπος καταγωγής των προγόνων του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Ο εορτασμός της 246ης επετείου από την Ανακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ άρχισε με την ερμηνεία των εθνικών ύμνων της Ελλάδας και των ΗΠΑ από τη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του πρέσβη Τζορτζ Τσούνη και του Άλμπερτ Μπουρλά.

Ο κ. Μαρλαφέκας άκουσε με ικανοποίηση τον κ. Τσούνη να τονίζει σε άπταιστα ελληνικά πως «οι καλύτερες ημέρες της Ελλάδας είναι μπροστά μας» και να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις ελληνικές αξίες και ιδανικά της Δημοκρατίας, της φιλοξενίας, της καλοσύνης, του φιλότιμου και του ήθους.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top