ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην κορυφή της Ελληνικής κτηματαγοράς

minion3
Οι «παλιότεροι» πατρινοί σίγουρα θυμούνται τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, τον καιρό που ήταν το πρόσωπο στην Πάτρα της εταιρείας επίπλων γραφείων «Sato». Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί εξ ημών είναι ότι ο Ανδριόπουλος, πριν διαγράψει μια απίστευτα επιτυχημένη πορεία στον χώρο των επιχειρήσεων, πουλούσε σοκολάτες και λουκούμια στα περίπτερα της Πάτρας, καθώς ο πατέρας του ήταν έμπορος ζαχαρωτών.

Ύστερα, μετά από χρόνια δηλαδή, ήρθε η «Sato», πιο πριν η εταιρεία ταχυμεταφορών «DHL» και αργότερα τα «McDonald’s». Τις προάλλες, η «Πολιτεία» συζητούσε με σημαίνοντα τοπικό επιχειρηματία που μάς θύμισε ότι ο Δημήτρης Ανδριόπουλος ήταν ένας απ’ τους λόγους (ο κομβικότερος) της μεγάλης επιτυχίας των «Superfast» στη γραμμή Πάτρα-Ιταλία, ως στενότατος συνεργάτης τότε του Περικλή Παναγόπουλου.

Γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά; Γιατί σήμερα η εταιρεία Real Estate του Δημήτρη Ανδριόπουλου, η «Dimand», ήδη έχει σ’ εξέλιξη 15 μεγάλα επενδυτικά έργα στον χώρο των ακινήτων, συνολικού ύψους ανάπτυξης 500 εκατομμυρίων ευρώ. Και με το βλέμμα διαρκώς στραμμένο και προς την Πάτρα όπου ο Δημήτρης Ανδριόπουλος μπορεί αμέσως να διακρίνει ποια είναι η ευκαιρία που ξεχωρίζει. Πιο πρόσφατη το ξενοδοχείο «Moxy» στην Ηρώων Πολυτεχνείου

You may also like

Comments are closed.