ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην «μάχη» για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Μπάμπη και ο στρατός

stratos mesologgi

Και μέσα σε αυτά τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις για να φτιαχτεί το παζλ της δολοφονίας η αποκάλυψη σοκ που κάνει το «newsit».

Το μυστήριο με το όπλο του Μπάμπη

Πριν όμως την αποκάλυψη του «newsit» το μυστήριο με το όπλο, στην περιοχή βρέθηκε φυσίγγιο και το φυσίγγιο φέρεται να είναι της ίδιας μάρκας με αυτά που χρησιμοποιούσε ο Μπάμπης στην καραμπίνα του, η αδερφή του Μπάμπη είχε αποκαλύψει πως όταν έφυγε την μοιραία νύχτα πήρε μαζί του το όπλο του.

Τον σκότωσαν λοιπόν με το δικό του όπλο; Μήπως όχι; Μήπως αντάλλαξαν πυρά; Ότι και αν έγινε που θα αποκαλυφθεί το σημαντικό είναι πως ο Μπάμπης είχε δραματικές τελευταίες στιγμές το «newsit» αποκαλύπτεις:

«Ο Μπάμπης πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για τη ζωή του. Αυτή είναι η εκτίμηση που κάνουν οι αναλυτές της Ασφάλειας για την σκηνή του εγκλήματος στο Μεσολόγγι και περιμένουν τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα των δειγμάτων DNA από τα χέρια και τα ρούχα του 31χρονου που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές όλα δείχνουν ότι γνώριζαν κι άλλα άτομα για το τι συνέβη στο εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας στο Μεσολόγγι και κυρίως για το πώς ο 50χρονος κρεοπώλης παγίδευσε τον νεαρό και του έστησε καρτέρι στο σημείο.

Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «newsit» ο 50χρονος φέρεται να είχε επαφές μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη με συγκεκριμένα άτομα, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να μπορούν να προσδιορίσουν μέχρι στιγμής τι ειπώθηκε.

«Πιθανότατα στις πιέσεις του Μπάμπη να του επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισε, ο κρεοπώλης έπλασε ένα μύθο για χρυσές λίρες και θησαυρούς και τον παρέσυρε στο σημείο. Εκεί ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε με το θύμα και κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο. Μάλιστα οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο κρεοπώλης πάτησε μια φορά τη σκανδάλη από το κυνηγετικό όπλο του Μπάμπη και τον πέτυχε στο στήθος».

Η απάντηση του κρεοπώλη

Από την άλλη ο Κρεοπώλης και ενώ έχει βγει το χαρτί που τον στέλνει στον Κορυδαλλό επιμένει στην άρνηση: «Έχω χέρια καθαρά» λέει ο κρεοπώλης.

Στην «μάχη» ο στρατός

Οι αρχές από την άλλη που εκτιμούν πως θα «μιλήσει» το όπλο που σκότωσε τον Μπάμπη επιστρατεύουν ναρκαλιεύτες. Στην περιοχή θα μεταβούν ναρκαλιευτές του στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του νεαρός κυνηγός.

You may also like

Comments are closed.