ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην Πάτρα αύριο ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας

Facebook
Twitter
Πολυμελές κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 19 Ιουλίου την Αχαΐα και θα έχει σειρά ουσιαστικών επαφών και συναντήσεων, ανακοινώνει η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ.

“Το οδοιπορικό θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη στις 6:30 το απόγευμα όπου με πρόσκληση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνη Κουνάβη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας , ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και οι Βουλευτές που θα τους συνοδεύουν θα παρεβρεθούν και θα μιλήσουν σε εκδήλωση – διαλόγου στην οποία θα συμμετάσχουν τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , οι Πρόεδροι και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. , Τομεάρχες , μέλη των Τομέων καθώς και Εθελοντές.

Το κλιμάκιο αποτελείται από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα , τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη , τους Βουλευτές Αχαΐας Άγγελο Τσιγκρή , Ιάσονα Φωτήλα , Χριστίνα Αλεξοπούλου , τους Βουλευτές Γιάννη Αντωνιάδη , Χριστόφορο Μπουτσικάκη και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων , Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των επισκέψεων που θα προηγηθούν έχει ως εξής:

Πρόγραμμα του κλιμακίου υπό τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη και την συμμετοχή των βουλευτών:

11:00 Συνάντηση Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών,

11:45 Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη,

12:30 Επίσκεψη στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια,

13:15 Επίσκεψη στo πρώην Εργοστάσιο Χαρτοποιίας «Λαδόπουλος», όπου πραγματοποιείται ανάπλαση,

14:00 Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών,

14:30 Επίσκεψη στην ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ και Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή και την Διευθύντρια του τοπικού καταστήματος ΔΕΔΔΗΕ,

15:15 Επίσκεψη στο Επιστημονικό Πάρκο, όπου στεγάζονται επιχειρήσεις με νέες και καινοτόμες τεχνολογίες,

17:30 Συνάντηση στην κεντρική πλατεία με συλλόγους αγροτών, εμπόρων και ξενοδόχων Δυτικής Αχαΐας (Κάτω Αχαΐα),

18:30 επίσκεψη στα γραφεία της  Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας – Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη, μέλη Δ.Ε.Ε.Π. , Προέδρους – μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο. , Τομεάρχες, μέλη των Τομέων, ‘Εθελοντές’ Ομιλία Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.

Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος θα πραγματοποιήσει τις εξής επισκέψεις:

11:00 Επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Αιγίου,

11:30 Επίσκεψη στο Λιμενικό Ταμείο Αιγίου,

11:45 Βόλτα στην αγορά του Αιγίου και επικοινωνία με πολίτες και μέλη της ΔΗΜΤΟ Αιγίου,

12:15 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αιγίου,

13:00 Επίσκεψη στην Οινοποιία «Cavino» Α.Ε.,

14:00  Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών – Θα ακολουθήσει επίσκεψη και ξενάγηση του Γενικού Γραμματέα στους χώρους του Λιμένος,

17:30 Συνάντηση στην κεντρική πλατεία με συλλόγους αγροτών, εμπόρων και ξενοδόχων Δυτικής Αχαΐας (Κάτω Αχαΐα),

18:30 επίσκεψη στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας – Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη, μέλη Δ.Ε.Ε.Π. , Προέδρους – μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο. , Τομεάρχες , μέλη των Τομέων , Εθελοντές. Ομιλία Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top