ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Πάτρα με το νέο του βιβλίο το Σάββατο 27/5 ο συγγραφέας του “Σασμού”, Σπύρος Πετρουλάκης

qjaxartjwz646cf428f290e

Το βιβλιοπωλείο Παπαχρίστου – Γωνιά του βιβλίου και οι εκδόσεις Μίνωας προσκαλούν το κοινό στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του αγαπητού συγγραφέα του «Σασμού», Σπύρου Πετρουλάκη, με τίτλο «Η Κληρονομιά».

Ομιλητής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 στις 19:30 στον όμορφο χώρο του Bibliotheca by due piani στην Αγίου Νικολάου 47, στην Πάτρα, είναι ο Περιβολάρης Παναγιώτης, δικηγόρος.

Αφήγηση και συντονισμός: Στεργιοπούλου Ελευθερία, ραδιοφωνική παραγωγός – εκδότρια του περιοδικού Λίστα γάμου.

Το ιατρικό θέμα του βιβλίου θα σχολιάσει η Αγγελική Καρατζά, καθηγήτρια Παιδοκαρδιολογίας.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης έχει γεννηθεί και ζει στην Αθήνα, έχοντας ζήσει επίσης στο Ρέθυμνο και στα Χανιά της Κρήτης από όπου και κατάγεται. Έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Κωνσταντίνο. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεα­τρικές παραστάσεις.

Ασχολείται με τη φωτογραφία (φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί και δημοσιευτεί σε ευρωπαϊκά περιοδικά), είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις. Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν εννιά (9) μυθιστορήματα για ενήλικες και επτά (7) βιβλία για παιδιά μεταξύ αυτών και το ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ  που αφορά την ΠΑΤΡΑ. Το 2021 το βιβλίο του «Σασμός» μεταφέρθηκε στην τηλεόραση, στο κανάλι Alpha με τεράστια επιτυχία και ακολουθεί το  «Ναυάγιο».

You may also like

Comments are closed.