ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην Πάτρα ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την διακήρυξη της Τετάρτης

Facebook
Twitter
Την ερχόμενη Τετάρτη (16/6), ο Ανδρέας Λοβέρδος θα δημοσιοποιήσει μέσω βίντεο, τις θέσεις του επί αρχών και στόχων για το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα του αύριο.

Επί της ουσίας, θα ξεκινήσει και τυπικά η «εσωκομματική προεκλογική» κίνησή του, ενόψει των διαδικασιών για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, με ορίζοντα τον Νοέμβριο.

Ο πρώην υπουργός, που έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του πολιτικού του χώρου, θα παρουσιάσει «ένα κείμενο τύπου διακήρυξης», όπως χαρακτηριστικά είπαν στενοί συνεργάτες του στην «Πολιτεία», που θα επικεντρώνεται σε όλα εκείνα που πρέπει να πρεσβεύει, να εκπροσωπεί και να αντιπροσωπεύει το κόμμα.

Μάλιστα, τις θέσεις του αυτές θα τις θέσει και σε δημόσια διαβούλευση ακολουθώντας τη διαδικασία του απευθείας ανοιχτού διαλόγου με την κοινωνία και τους πολίτες.

Μέσα από ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα που θα είναι ανοιχτή μέχρι και τον μήνα Σεπτέμβριο και στην οποία θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλους και η κατάθεση απόψεων, αντιρρήσεων και προτάσεων.

Ώστε μέσα από την αξιολόγηση των παρεμβάσεων αυτών να διαμορφωθεί το τελικό κείμενο θέσεων που θα αποτελέσουν την βάση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ από τον κ. Λοβέρδο.

Πάντως, ήδη έχει ξεκινήσει μπαράζ τηλεφωνικών επαφών από τον ίδιο και το επιτελείο του, σε κάθε ελληνική περιφέρεια. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές του περιβάλλοντος του πρώην υπουργού, αμέσως μετά την παρέμβασή του την Τετάρτη θα ξεκινήσει περιοδείες, με πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη και δεύτερο την Πάτρα, την οποία εκτός απροόπτου θα επισκεφθεί την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top