ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην Πάτρα εκτάκτως ο Χαρδαλιάς, πάει ΟΛΠΑ και ΠΓΝΠ!

Facebook
Twitter
Στην Πάτρα θα βρεθεί εκτάκτως το απόγευμα της Δευτέρας (29/3) ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ο Υφυπουργός θα προεδρεύσει σύσκεψης (17.30) για την αξιολόγηση της εξέλιξης της πανδημίας στην Αχαΐα, στην οποία θα συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, Ιωάννης Καρβέλης, καθώς και εκπρόσωποι όλων των συναρμόδιων φορέων για τη διαχείριση της πανδημίας.

Η σύσκεψη θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), όπου στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει και την τελική αυτοψία για την οριστική χωροθέτηση του νέου mega εμβολιαστικού κέντρου της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί, τέλος, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο (18.30), όπου, συνοδευόμενος από τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού, Χαράλαμπο Γώγο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top