ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην Πάτρα το επόμενο Workshop του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας

Facebook
Twitter
Στην Πάτρα το επόμενο Workshop του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας διοργανώνει στην Πάτρα Workshop με θέμα «Προσέλκυση ξένων επιχειρηματιών / Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων της Π.Δ.Ε. & Θεσμικό πλαίσιο εξαγωγών» την Τετάρτη 15Φεβρουαρίου 2023 (18:30 μ.μ.), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας(Ρήγα Φεραίου 58).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Παπαστεργιόπουλος Γεώργιος – Διευθυντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει με παρέμβασή τηςη κα Dina Athanasiou(Trade USA Head)– Επικεφαλής Εμπορίου του Ελληνοαμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Workshop:

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να παράσχει πληροφόρηση σχετικά με το ισχύoν θεσμικό πλαίσιο των εξαγωγών και ταυτόχρονα να διερευνήσει την δυνατότητα προσέλκυσης ξένων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΜΣΕ  (https://www.pde-mse.gr/) για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις υπηρεσίες, τις μελέτες και τις εκδηλώσεις του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top