ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην Πάτρα βρίσκεις όπλο… για πλάκα!

Facebook
Twitter
Δεν είναι τυχαίο που στην Πάτρα αρκετοί κυκλοφορούν… με όπλο στο παντελόνι ή το μπουφάν! Όπως αποκαλύπτεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα εύκολα μπορεί κάποιος να προμηθευθεί ένα όπλο ακόμη και στην τιμή… των 100 ευρώ! Ούτε παιγνίδι σε πολυκατάστημα παιγνιδιών να αγόραζες!

Οι πυροβολισμοί στην ευρύτερη περιοχή είναι αρκετοί, μάλιστα πρόσφατα σημειώθηκε περιστατικό στην οδό Ευβοίας στα Ζαρουχλέικα (το τρίτο με τους ίδιους πρωταγωνιστές)! Στην περίπτωση αυτή, δράστης ήταν νεαρός, γνωστός για την εμπλοκή του στα κυκλώματα της νύχτας. Όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση! Ληστές βρίσκουν όπλα… για πλάκα, ενώ φθάσαμε σε σημείο να κυκλοφορούν «σιδερικά» σε όλες τις γειτονιές! Προ ημερών στο Ρίο συνελήφθη άνδρας με όπλο και ναρκωτικά, ενώ πριν λίγες εβδομάδες προφυλακίστηκε άνδρας που είχε πυροβολήσει ζευγάρι νεαρών τον περασμένο Ιανουάριο στα Μποζαΐτικα. Η Αστυνομία γνωρίζει αρκετούς που «κρύβουν» όπλα, όμως οι κάτοχοί τους είναι τόσο πολλοί και η αγορά ενός περιστρόφου είναι τόσο εύκολη υπόθεση που… μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθούν!

Είναι προφανές πως στην Πάτρα το «αλισβερίσι» με όπλα, είναι μία εύκολη υπόθεση! Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως και τον περασμένο χειμώνα, είχε σημειωθεί επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο και «άνθρωπος της νύχτας» είχε βγάλει πάλι όπλο, όταν μετά από ξυλοδαρμό σε βάρος θαμώνα, απειλήθηκε από τους φίλους του θύματος! Άλλος πάλι είχε βγάλει όπλο το καλοκαίρι έξω από μπαρ και το έβαλε στον κρόταφο του πορτιέρη. Χρησιμοποίησε το «σιδερικό» του για εκφοβισμό! Και φυσικά να προσθέσουμε και την τελευταία δολοφονία στον κόμβο Κουρτέση με θύμα νεαρό Αλβανικής καταγωγής.

Κωνσταντίνος Φλαμής

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top