ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Στην «Πολιτεία» αυτή τη Δευτέρα: «Συμμορία» ανηλίκων δέρνει στην πλ. Γεωργίου

Καταγραφή 4
Νέο περιστατικό επίθεσης με «θύμα», αυτή τη φορά, 16χρονο

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ:

Μετά από χτυπήματα σε κεφάλι και πλευρά

Μια άλλη εικόνα της Πάτρας που δείχνει την επιθετική συμπεριφορά κάποιων ανήλικων νεαρών οι οποίοι έστειλαν στο νοσοκομείο συνομήλικο τους, μετά από καβγά στην πλατεία Γεωργίου. Κανείς δεν αντέδρασε στη θέα του ξυλοδαρμού. Ανάστατοι οι γονείς.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Κατέβηκε να δει τη ζημιά

και την παρέσυρε νταλίκα

Κρίμα κι άδικο να φύγει με αυτό τον τρόπο μια 22χρονη κοπέλα στο ύψος της Παναγοπούλας, στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών. Παρασύρθηκε από νταλίκα τη στιγμή που κατέβηκε να δει τη ζημιά στο αυτοκίνητο της μετά από τροχαίο

Καταγραφή 4Ο ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ»:

«Ποια Μαρίνα; Ένα απλό αγκυροβόλιο είναι»

Προκαλεί αίσθηση η μετωπική δήλωση πατρινού εμπειρογνώμονα. Η Μαρίνα της Πάτρας δεν έχει προδιαγραφές ασφαλείας, ένα απλό αγκυροβόλιο είναι. Εξ ου και οι ενστάσεις κάποιων  ασφαλιστικών εταιρειών ν’ ασφαλίσουν τα αγκυροβολημένα σκάφη, όπως πρώτη αποκάλυψε προ δυο εβδομάδων η «Πολιτεία».

Β. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Γιατί η Πάτρα αποκρούει το 5G. Και γιατί πρωτοπορεί. Η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, οι αντιρρήσεις κι ο δραστήριος Σύλλογος που έχει βάλει στοίχημα «να αποκαλύψει την αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΣΕ

Πάνε στα αζήτητα οι φύλακες

και έρχονται οι σεκουριτάδες  

Εύλογη η αντίδραση στην Πάτρα των συμβασιούχων φυλάκων του ΟΣΕ. Φαίνεται ότι επιλογή του Οργανισμού είναι η ιδιωτικοποίηση του έργου, με την συνδρομή εξίσου υπαμειβόμενων σεκιουριτάδων.

Καταγραφή 4ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Εικόνες ντροπής που δείχνουν ότι η Πάτρα βουλιάζει στην εγκατάλειψη. Ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Φλαμή, με φωτογραφίες, για τη νησίδα και την γενικότερη εικόνα κοντά στο Παμπελοποννησιακό. Και όπως γράφει, αν και ακόμα δεν ήρθε το Πάσχα, οι ευθύνες πάνε απ’ τον Άννα στον Καϊάφα.

«Είμαστε χειρότερα ακόμα και

από τον καιρό του click away»

Παρατεταμένη «βαρυχειμωνιά» στην αγορά της Πάτρας. Πτώση κίνησης και τζίρου ακόμα και σε σύγκριση με την περυσινή περίοδο του click away! «Τελευταίο χαρτί μας, οι εκπτώσεις», λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Πλ. Μαρλαφέκας: Όλη η πρόταση

για τους λογαριασμούς ρεύματος

Διέξοδο στους επαγγελματίες και εμπόρους δίνει η πρόταση του Επιμελητήριου Αχαΐας ώστε ν’ αποτραπούν λουκέτα με αφορμή τις υπέρογκες αξιώσεις της ΔΕΗ και των άλλων παρόχων. Και το παράδειγμα του Καφέ στην Αγίας Σοφίας.

Καταγραφή 4Παν. Σακελλαρόπουλος: Σενάριο τον

«στέλνει» υποψήφιο στην Αιγιάλεια

Αποκάλυψη της «Πολιτείας». Πιθανότατα στις επόμενες δημοτικές εκλογές να δούμε υποψήφιο δήμαρχο στην Αιγιάλεια τον πρώην αντιπεριφερειάρχη. Μιλήσαμε μαζί του. Δεν διέψευσε, δεν επιβεβαίωσε, αν και οι πληροφορίες επιμένουν και μάλλον έχουν βάση.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΣΤΕΚΟΓΛΟΥ

Οι αξίες που δεν

«είδε» η Πάτρα

Μετά την Πάτρα και την Παναχαϊκή η καριέρα του απογειώθηκε. Κάτι ερμηνεύσαμε λάθος στην εδώ παρουσία του. Όμως, ο ίδιος δεν είπε ποτέ κακή λέξη για την πόλη και τους πατρινούς.

Οι νέοι «παίκτες» που στρέφουν

το βλέμμα προς την οδό Μαιζώνος

Αν και νωρίς, η κουβέντα για τις επόμενες δημοτικές εκλογές διαρκώς εντείνεται. Τα φαβορί, οι σταθερές και οι πιθανές παραλλαγές του τοπίου, με βάση τα έως τώρα δεδομένα.

ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΑΤΖΗ

Παρά τις ανατιμήσεις στα υλικά, η οικοδομική δραστηριότητα στην Πάτρα δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Ξανανοίγουν, σιγά σιγά, και οι προοπτικές των στεγαστικών δανείων.

    

You may also like

Comments are closed.