ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην «Πολιτεία» αυτή την Δευτέρα: Νοσούσαν από κορωνοϊό, δεν είπαν λέξη – Συναγερμός στο νοσοκομείο Ρίου

Facebook
Twitter
Συναγερμός το βράδυ της Τετάρτης στα Εξωτερικά Ιατρεία του νοσοκομείου Ρίου, με τη διακομιδή ασθενούς ο οποίος είχε καταπιεί Ακουαφόρτε. Ωστόσο, αν και ο ίδιος, όσο και συνοδοί του νοσούσαν από κορωνοϊό, δεν είπαν λέξη σε γιατρούς και νοσηλευτές!

 

ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

ΕΛΤΑ Ζαΐμη: Κάλυψαν αμίαντο με γυψοσανίδες!

Ζήτημα που εδώ και χρόνια μένει μετέωρο και επανέρχεται στην επικαιρότητα, με αφορμή παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Στο κεντρικό κτίριο των ΕΛΤΑ, στην οδό Ζαΐμη, είχε εντοπιστεί αμίαντος ο οποίος καλύφθηκε με γυψοσανίδες. Τι λέει στην «Πολιτεία» η πολιτική μηχανικός Αθηνά Σουγλέρη.

 

Καταγραφή 1ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ 75ΧΡΟΝΗ

ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ – ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Άλλος ένας σοβαρός τραυματισμός σε πεζοδρόμιο-παγίδα της Πάτρας. Αυτή τη φορά στο «κακόφημο» σημείο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Παξών. Με θύμα ανυποψίαστη 75χρονη. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο Ρίου. Και δεν ήταν ο πρώτος τραυματισμός στο σημείο, λένε οι περίοικοι.

Αυξήθηκαν οι καταθέσεις στην

Αχαΐα κατά 390 εκ. σ’ ένα χρόνο

Μέσα σε διάστημα 12 μηνών οι τραπεζικές καταθέσεις στην Αχαΐα παρουσίασαν αύξηση κατά 390 εκατομμύρια ευρώ. Τάση που σαφώς συνδέεται με τις καραντίνες και τις επιπτώσεις που επέφεραν στην κατανάλωση.

Δ. Κωστακιώτης: Δύσκολος χειμώνας,

δεν θ’ αποφύγουμε νέο κύμα μέτρων

Ο πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ προεξοφλεί ότι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα σε σχολικές αίθουσες, σε μέσα μαζικής μετακίνησης και κάποιους εργασιακούς χώρους είναι προάγγελος και νέων περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας. 

Καταγραφή 1Βασίλης Αϊβαλής: Λάθος η κατασκευή του

ποδηλατοδρόμου στην Όθωνος Αμαλίας

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας μιλά στην «Πολιτεία» για ανορθογραφίες στη διαχείριση του κυκλοφοριακού στην Πάτρα και επαναλαμβάνει ότι είναι λάθος η κατασκευή ποδηλατοδρόμου στην Όθωνος Αμαλίας και όχι εντός του παλιού λιμανιού. 

Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η πρωτιά και οι

επόμενοι στόχοι

Η πρώτη σε σταυρούς στις πρόσφατες εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, με το ψηφοδέλτιο του νέου προέδρου Αντώνη Κουνάβη, μιλά για τους επόμενους στόχους της. 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943

Η μαρτυρία του 13χρονου -τότε-

Σταύρου Μαγκλάρα απ’ το Σκεπαστό

Εν μέσω του θορύβου που προκλήθηκε για την ταινία «Καλάβρυτα 1943» (κάνει πρεμιέρα την προσεχή Πέμπτη), μια μαρτυρία που έρχεται από την μακρινή Αδελαίδα της Αυστραλίας. 

ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Το μεγάλο έργο του Αυτοκινητοδρομίου της Πάτρας μπορεί να γίνει, αρκεί να το πιστέψουμε. Στη στήλη του Κωνσταντίνου Φλαμή. 

Κ.ΚΟΠΑΝΙΤΣΑΝΟΣ

Εξ ολοκλήρου νέα δεδομένα τους τελευταίους μήνες στη κτηματαγορά της Πάτρας που παρουσιάζει, πλέον, «ζωηρή» κίνηση. Και αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον.            

ΛΟΥΚΕΤΟ

Κλειστή η Εστίαση, μαίνονται

οι αντιδράσεις για τα μέτρα

Κινητοποίηση των καταστηματαρχών Εστίασης σήμερα στην Πάτρα. Μαίνονται οι αντιδράσεις για τα νέα μέτρα, στην ατζέντα και το κύμα αυξήσεων σ’ ενέργεια, τρόφιμα, υλικά συσκευασίας κ.α.

 

    

 

 

 

      

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top