ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην Πολιτεία» αυτή την Δευτέρα: Ο φάκελος της παιδικής πορνείας στην Πάτρα

Facebook
Twitter
Η «Πολιτεία» παρέθεσε στο προηγούμενο φύλλο ρεπορτάζ με περιστατικά που αφορούν στην παιδική πορνεία της Πάτρας καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως δεν πέσαμε από τα σύννεφα ως κοινωνία από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Παραθέτουμε μία σειρά από στοιχεία και λεπτομέρειες που σχετίζονται με ανάλογα περιστατικά σε διάφορες περιοχές της πόλης. Το κέντρο της Πάτρας, το Πανεπιστήμιο, τα Βραχνέικα, αλλά και η Κάτω Αχαΐα, περιοχές με «στέκια» για ανήλικα. Οι «ταρίφες» και ο ρόλος των οικογενειών.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 10 23 222912Η διασταύρωση που

οδηγεί «στα άκρα»

Το σημείο «καρμανιόλα» της πλατείας Βουδ όπου οι διαπληκτισμοί των οδηγών έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Τι αναφέρουν περίοικοι στην «Πολιτεία», γιατί τα έργα ανέγερσης του 12ου δημοτικού σχολείου σε συνδυασμό με το πρόσθετο πεζοδρόμιο, επιδείνωσαν την κατάσταση…

Αναβρασμός

στο Ψαροφάι

13 επιχειρηματίες προσφεύγουν κατά αρμοδίων καταγγέλλοντας σοβαρές παραλείψεις και λάθη στην αδειοδότηση super market που άνοιξε στην περιοχή.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Έφτιαξαν

κρυπτονόμισμα

στην Πάτρα

Στην Πάτρα υπάρχει ομάδα που δημιούργησε το δικό της κρυπτονόμισμα. Παίζουν τους υπολογιστές «στα δάκτυλα» και τους ανακάλυψε Ολλανδική start up. Οι νεαροί βγάζουν χρήμα και επενδύουν στο μέλλον. Πώς ένας 22χρονος παραδίδει μαθήματα για τα κρυπτονομίσματα με αμοιβή.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 10 23 222912Συνωστισμός

στο καταφύγιο

Ρεκόρ επισκεψιμότητας καταγράφεται φέτος στο καταφύγιο της Πάτρας. Πολίτες και μαθητές πέρασαν το κατώφλι του χώρου που προστάτευε την πόλη από τις βόμβες.

Η ελπίδα για τα

έργα στην Μαρίνα

Τα έργα επισκευής στη Μαρίνα της Πάτρας πρέπει να ξεκινήσουν πριν την έλευση της βαρυχειμωνιάς και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα ακολουθήσουν. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τις καταστροφές που υπέστη η εγκατάσταση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ

«Δικαίωμα στην πρόοδο»

χωρίς να περισσεύει κανείς

Οι πρώτες σκέψεις και οι στόχοι του Γιάννη Λύτρα μετά την εκλογή του ως επικεφαλής της Παράταξης «Δικαίωμα στην Πρόοδο». Τι λέει για τους συσχετισμούς δυνάμεων ΠΑΣΟΚ –  ΣΥΡΙΖΑ.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 10 23 222912ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΥΛΙΑΣ

Από το Πανόραμα του Αιγίου

σε κάθε γωνιά του κόσμου

Ο Ανδρέας μεγάλωσε στο Πανόραμα Αιγίου και αφιέρωσε όλη του τη ζωή στα ταξίδια. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλες ορειβατικές αποστολές, ενώ διοργανώνει υπαίθριες δραστηριότητες σε όλη τη χώρα.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ»

«Ανοίγει πανιά» για τη διεκδίκηση του Δήμου

Ο Κώστας Σβόλης ανοίγει «πανιά» για τη διεκδίκηση του Δήμου Πατρέων. Η σύσσωμη στήριξη και ανάδειξή του σε επικεφαλής της Παράταξης «Πάτρα Ενωμενη» δημιουργεί νέες συνθήκες στο Δημοτικό τοπίο και τον καθιστά βασικό «παίχτη» στις συζητήσεις που θα δρομολογηθούν στη Νέα Δημοκρατία.

ΝΔ-ΑΧΑΪΑ

Η μάχη των

πολιτικών γραφείων

Μία μακρά και με έντονο ανταγωνισμό προεκλογική περίοδος έχει ήδη ανοίξει για τους βουλευτές της ΝΔ στον Νομό Αχαΐας. Τα νέα εκλογικά δεδομένα…

Η μεγάλη ιστορία του

Πανεπιστημίου Πατρών

Στις 11 Νοεμβρίου του 1964 γίνονταν τα εγκαίνια του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Πενήντα οκτώ χρόνια μετά, το Ίδρυμα κατατάσσεται στις υψηλότερες θέσεις της χώρας με σπουδαίες επιδόσεις και στον κόσμο. Αφιέρωμα της «Πολιτείας» στην ιστορία του.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top