ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Στην «Πολιτεία» αυτή την εβδομάδα: Οι «γνώριμοι» κύριοι Πουλάς και Φαρσαλινός  

Καταγραφή 2
Αποκάλυψη της «Πολιτείας» για το «δίδυμο» των αντιεμβολιαστών καθηγητών

Η έρευνα του 2018 για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το εξώδικο του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών και οι επιστημονικοί ισχυρισμοί των ερευνητών που σήμερα φέρονται να ηγούνται του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ «ΚΟΥΜΠΩΝΟΝΤΑΙ»…

Το υπαινίχθηκε στο περασμένο φύλλο της η «Πολιτεία». Και τώρα επαληθεύεται. Οι ασφαλιστικές εταιρείες δυσπιστούν για την ασφάλεια της Μαρίνας της Πάτρας. Πολλές οι «πληγές» που άφησε πίσω της η τελευταία κακοκαιρία. Όχι μόνο στις υποδομές αλλά και στα σκάφη. Αποζημιώσεις ζητούν οι ιδιοκτήτες.

Καταγραφή 2Κρυφά μπαρ στην Πάτρα, χωρίς

μέτρα και με «τσιλιαδόρους»

Ξανά στο προσκήνιο το θέμα των παράνομων χώρων διασκέδασης. Με «συνθηματικές» ενημερώσεις και ραντεβού μέσω της κοινωνικής δικτύωσης. Χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού και υγειονομικά μέτρα.

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ «ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ…

Το σκοτάδι απειλεί 700 πατρινές οικογένειες

Πίσω από κάθε αίτημα άμεσης επανασύνδεσης κρύβεται κι ένα παιδί, κρύβονται άνεργοι, συνδημότες μας που αδυνατούν τα πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, λέει στην «Πολιτεία» η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη. Εκατοντάδες οι οικογένειες στην Πάτρα που απευθύνονται στο Δήμο, αναζητώντας λύση και βοήθεια.

ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΣΟΣ

Οι απατεώνες και

ο «μάστορας» τους

Επιχείρησαν να τον παγιδεύσουν, «αλιεύοντας» τους κωδικούς του τραπεζικού του λογαριασμού, με «δόλωμα» το δήθεν ενδιαφέρον τους ν’ αγοράσουν μια μοτοσικλέτα. Αλλά, βρήκαν το δάσκαλό τους.

Καταγραφή 2ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ

Σε καιρούς μεγάλης κρίσης για

ποια διόδια μιλάει η Κυβέρνηση;

Πρώτη η «Πολιτεία» έφερε στο προσκήνιο το ζήτημα των διοδίων στην Πατρών-Πύργου. Σθεναρές αντιδράσεις από φορείς της Αυτοδιοίκησης αλλά το θέμα είναι να μη μείνουμε στα λόγια.

ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ

Πατρινοί της ομογένειας αναλαμβάνουν πρωτοβουλία ώστε να στηριχθούν οικονομικά μονογονεϊκές οικογένειες της πόλης που έχουν ανάγκη. Συστήνεται μη κερδοσκοπικός φορέας.

ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Η «παρέα της Κυριακής» που

φέτος κλείνει τα 47 χρόνια της!

Φαινόμενο σπάνιο. Μια παρέα πατρινών, απ’ το 1974 και έως σήμερα, συναντιέται κάθε Κυριακή, σε μια συνήθεια που έχει αντέξει 47 χρόνια! Ποιοι την αποτελούν και ποιοι ήταν τα πρώτα και ιδρυτικά μέλη της.

Καταγραφή 2Μαρία Μπίλια: Η πρώτη μη Αχαιή στην

προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου

Δικηγόρος, όπως και οι περισσότεροι προκάτοχοί της αλλά όχι εκλεγόμενη στην Αχαΐα. Αυτό το στοιχείο διαφοροποιεί την νέα πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας η οποία κατάγεται απ’ την Γαστούνη και έχει μακρά εμπειρία στ’ αυτοδιοικητικά.

Σταύρος Σολωμός: Το όραμα του 1983

που εξελίχθηκε σε δεύτερη οικογένεια

Σχεδόν 40 χρόνια στο «τιμόνι» της Πολυφωνικής. Το όραμα, η αφετηρία, η καταξίωση, η αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας και οι επόμενοι στόχοι για ένα φορέα που έφτασε, μέσα σε μια χρονιά, θα κάνει έως και 105 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΓΚΟΝΤΑ ΒΑΝ ΣΤΙΝ

Η Βελγίδα που έκανε σκοπό της ζωής της να φωτίσει κάθε πτυχή των ορφανών απ’ την Πάτρα που στέλνονταν στις ΗΠΑ και σήμερα αναζητούν τους φυσικούς γονείς τους. 

 

You may also like

Comments are closed.