ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην «Πολιτεία» που κυκλοφορεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή: Η βία με μαρτυρίες και αριθμούς

Facebook
Twitter
Κακοποίηση γυναικών και ενδοοικογενειακή βία. Η μάστιγα της εποχής αναδεικνύεται μέσα από την έρευνα της «Πολιτείας» για την Πάτρα η οποία περιλαμβάνει και τη συγκλονιστική μαρτυρία της Μελίνας που συγκλονίζει. «Ανοίγουν στόματα» και καταγγέλλονται περιστατικά.

«Τρέχουν και δεν φθάνουν» στο αρμόδιο γραφείο της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα. Το προφίλ των δραστών και των θυμάτων. Τα Σαββατοκύριακα και τις νύχτες τα περισσότερα περιστατικά.

ΑΪΒΑΛΗΣ, ΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ «ΠΑΡΟΝΤΕΣ»

Οι νέοι και οι παλιοί για τον Δήμο Πατρέων

Δημοτικά Πάτρας: Ο Βασίλης Αϊβαλής που ανακοινώνει σήμερα υποψηφιότητα και ο Κώστας Σβόλης είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη διεκδίκηση του Δήμου. Ωστόσο όλοι όσοι συμμετείχαν στις εκλογές του 2019 (πλην Παπαδημάτου και Αλεξόπουλου που αποχωρούν), δηλώνουν παρόντες και για το 2023.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 28 11 22ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Άνοιγμα στον

«κενό» χώρο

«Ανοίγματα» σε όλους τους χώρους από τον Νεκτάριο Φαρμάκη, ενόψει των Περιφερειακών εκλογών του 2023. Οι στόχοι της διείσδυσής του στους «ανοιχτούς» χώρους που έχουν ήδη «χαρτογραφηθεί».

Γίνεται της… απάτης

στην Πάτρα

Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές απάτες αποτελούν πλέον καθημερινότητα. «Βροχή» καταγγελιών στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Αστυνομίας στην περιοχή, με πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση βλέποντας να αδειάζουν οι Τραπεζικοί τους λογαριασμοί. Η «Πολιτεία» περιγράφει μερικές από τις «τρανταχτές» περιπτώσεις, αλλά η λίστα δυστυχώς μεγαλώνει και χρειάζεται προσοχή.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 28 11 22Πισίνες και

τέντες σε ζήτηση

Η κρίση και η πανδημία άλλαξαν τις ανάγκες και τις συνήθειες για τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Προτιμούν πισίνες και τέντες, αλλά εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους.

Σκάλες Αγ. Νικολάου: Τις ψάχνουν

οι νέοι στα social media

Πρώτες στις αναζητήσεις στα social media οι σκάλες της Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με τη σειρά των «χτυπημάτων» οι ηλικίες κάτω των 30 ετών αναζητούν ως πρώτη επιλογή την συγκεκριμένη περιοχή

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Στο κέντρο της Πάτρας βρέθηκαν χθες το πρωί πολλοί καταναλωτές. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, αποφάσισαν να κάνουν τη βόλτα τους και πολλοί να ψωνίσουν. Δύο στα τρία εμπορικά καταστήματα ήταν ανοιχτά.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 28 11 22Ψαροφάι: Δεν «άνοιξε μύτη»

για το Σούπερ Μάρκετ

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση της λειτουργίας του Σούπερ Μάρκετ που μετά τις αποκαλύψεις της «Πολιτείας». Παρά τις σχετικές δικονομικές ενέργειες των επιχειρηματιών της περιοχής που καταγγέλλουν υπέρβαση των πολεοδομικών ορίων, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εξέλιξη. Αντίθετα επανεκκινήθηκε η διαδικασία αδειοδότησής του από άλλο αιτούντα.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Η αποκωδικοποίηση

της επίσκεψης στην Αχαΐα

Η αποκωδικοποίηση της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Αχαΐα. Οι εξαγγελίες οι δεσμεύσεις και οι στοχεύσεις του Πρωθυπουργού. Παράλληλα καταγράφονται οι αντιδράσεις που διατυπώθηκαν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 28 11 22ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

Υπερτερεί ο Τσίπρας,

«κόκκινες γραμμές» με Τουρκία

Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών στην «Πολιτεία». Τι λέει για Ελληνονουρκικά, Αλέξη Τσίπρα και Δυτική Ελλάδα. Όχι σε πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία, αλλά ναι στις ξεκάθαρες «κόκκινες γραμμές».

Ο Πατρινός «πορτιέρο»

της Τρίπολης

Από την Πάτρα στον Ολυμπιακό, στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και τώρα στον Αστέρα Τρίπολης. Μιλά στην «Πολιτεία» ο τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top