ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην «Πολιτεία» της Δευτέρας: «Μυρίζουν» πάλι κάλπες μέσα στο φθινόπωρο

Facebook
Twitter
Αρκούσαν μόνο 40 λεπτά του πρωινού της Παρασκευής για να μπει δυναμικά στο «τραπέζι» των πολιτικών εξελίξεων το ενδεχόμενο του Φθινοπωρινού εκλογικού αιφνιδιασμού.

Οι παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέοντα από Μαξίμου και ΕΥΠ τροφοδότησαν και πάλι τα «παγωμένα» σενάρια των εκλογών με αποτέλεσμα το Σαββατοκύριακο να «πάρουν φωτιά» τα τηλέφωνα των κομματικών στελεχών και των πολιτευόμενων.

Αχαΐα: Οι βαλίτσες των διακοπών μπαίνουν στις ντουλάπες και η άτυπη προεκλογική περίοδος ξεκινά και πάλι…

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ, «ΑΓΟΡΕΣ» ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΑ

Οι δρόμοι της ηρωίνης

οδηγούν στα Σαγέικα

Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται έμπορος ναρκωτικών στην περιοχή. Το Αστυνομικό δελτίο για τα Σαγέικα είναι πλούσιο με περιστατικά διακίνησης και τοξικομανείς που πηγαίνουν εκεί για μία δόση ακόμη και με τα πόδια…

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 08 08 22ΝΙΚΟΣ ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ

Άμεσα Νόμος

για γυναικοκτονίες

«Άμεσα να προωθηθεί η νομοθετική πρωτοβουλία για τις γυναικοκτονίες». Ο Πατρινός δικηγόρος Νίκος Αφαλωνιάτης συμμετέχει στο Πανελλήνιο Κίνημα Νομικών και μιλά για την καθυστέρηση έγκρισης της τροπολογίας στον Ποινικό Κώδικα.

ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Αϊβαλής και Σκαρμέας ψηλά

στη λίστα για την Πάτρα

Ζυμώσεις και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ  για τον υποψήφιο Δήμαρχο. Η οριστική απόσυρση Αλεξόπουλου θα φέρει ανταγωνισμό ανάμεσα σε Βασίλη Αϊβαλή και Αλέξη Σκαρμέα. Ο Γραμματέας της Κ.Ε. άρχισε να γράφει ονόματα. Το ψηφοδέλτιο της Αχαΐας.

Θεοδωρόπουλος: Παραιτήθηκε

αλλά επέστρεψε και διοικεί

Ένα ΦΕΚ που ακόμη δεν έχει δημοσιευθεί, «επανέφερε» τον Ηλία Θεοδωρόπουλο στη Διοίκηση του «Αγίου Ανδρέα». Είχε παραιτηθεί μετά από αίτημα του Υπουργού για την υπόθεση του θανάτου του 49χρονου, αλλά σήμερα ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 08 08 22ΑΧΑΪΑ

Φοιτητές «αιμοδότες»

της Εστίασης

Μέσα στο 2022 άνοιξαν 73 νέα καταστήματα. Όπως προκύπτει οι φοιτητές αποτελούν τους κύριους «αιμοδότες» επιχειρήσεων. Αποκαλυπτικά στοιχεία από το Επιμελητήριο Αχαΐας και τα φοιτητικά sites για τη διασκέδαση.

Ψάρια έτοιμα

στο πιάτο σας

Η νέα μόδα που επικρατεί στα Ιχθυοπωλεία της Πάτρας. Ψήνουν, τηγανίζουν και ο καταναλωτής πληρώνει και  απλά απολαμβάνει την παραγγελία του.

Πώς «στήνουν»

Πατρινούς ντελιβεράδες

Τα κόλπα που στήνουν επιτήδειοι σε βάρος Πατρινών ντελιβεράδων. Κάνουν τρεις παραγγελίες στην ίδια περιοχή και αρπάζουν φαγητά. Εργαζόμενος περιγράφει το «στήσιμο».

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 08 08 22Οι μουσικοί μεταναστεύουν

ή… «μπαρκάρουν»

Ζοφερή η οικονομική πραγματικότητα για τους ανθρώπους που μας διασκεδάζουν. Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος των Μουσικών Δυτικής Ελλάδας εξηγούν πώς οι μουσικοί γίνονται από μετανάστες μέχρι και ναυτικοί.

Από Σεπτέμβρη

η… μάχη στο ράφι

Οι ανακατατάξεις στο Πατρινό λιανεμπόριο φέρνουν τα «πάνω κάτω». Πώς ο ανταγωνισμός στις «αλυσίδες» σούπερ μάρκετ δημιουργεί νέο τοπίο στην αγορά.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ

Έρχεται δύσκολο Φθινόπωρο

Ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές μιλά για ήπιο Καλοκαίρι και δύσκολο Φθινόπωρο για τη Δυτική Ελλάδα. Καταγράφτηκαν υψηλότερες θερμοκρασίες αλλά ο υδράργυρος δεν κατέγραψε «ακραίες» τιμές.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top