ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στις 28 Οκτωβρίου (!) η Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα;

Facebook
Twitter
Ηχεί ειρωνικά, αλλά, από τις έως τώρα πληροφορίες, η Άνγκελα Μέρκελ δείχνει να προσανατολίζεται στην 28η Οκτωβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει στην «αποχαιρετιστήρια», ως απερχόμενη καγκελάριος, επίσκεψή της στην Ελλάδα. Την ημέρα που η Ελλάδα γιορτάζει το «Όχι».

Κατά τις έως τώρα υπάρχουσες πληροφορίες, στο πρόγραμμα της καγκελαρίου, εάν τελικώς πραγματοποιήσει εκείνη την ημέρα την επίσκεψή της, δεν φαίνεται να περιλαμβάνεται η παρουσία της σε κάποιους επίσημους ελληνικούς εορτασμούς.

Αν και κάτι τέτοιο, στο κλείσιμο της πολυετούς πολιτικής καριέρας της, θα δημιουργούσε κάποιες θετικές εντυπώσεις. Σε συνδυασμό, ωστόσο, με μια «συγγνώμη» που επιβάλλεται να ζητήσει από τον ελληνικό λαό. Εξάλλου, η ίδια είναι που έχει κάνει λόγο για τις «πολύ δύσκολες στιγμές» που πέρασε όταν μπήκε η Ελλάδα στον «γύψο» των μνημονίων, τα οποία, πάντως, ακόμα και υψηλόβαθμοι παράγοντες χαρακτηρίζουν ως αποτυχημένη συνταγή που γονάτισαν τον ελληνικό λαό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Αν. Μέρκελ θα αφιχθεί στην Ελλάδα το απόγευμα η βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, και την επομένη θα αναχωρήσει από τη χώρα μας.

Η Αν. Μέρκελ πραγματοποιεί αποχαιρετιστήρια επίσκεψη, εκτός της Ελλάδας, και στην Τουρκία, έναντι της οποίας, όπως πολλοί σχολιαστές τονίζουν, διάκειται θετικά (!).

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top