ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στο νέο Εκτελεστικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ η Αχαΐα έχει την τιμητική της

Facebook
Twitter

Ορίστηκε το νέο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ από τον νέο Πρόεδρο, Ορφέα Γεωργίου. Στο νέο Εκτελεστικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ η Αχαΐα έχει την τιμητική της και δείχνει μεγάλη δυναμική, καθώς μετά την εκλογή του Σταύρου Σταυρόπουλου στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, άτομα που προέρχονται από Οργανώσεις της Αχαΐας συμμετέχουν στο νέο Εκτελεστικό Γραφείο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Ζωή Κορδού που αναλαμβάνει Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, τον Αλέξη Καλογριόπουλο που αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Περιφερειακών Οργανώσεων, ενώ ο Βασίλης Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τη θέση Αναπληρωτή Υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τέλος, ο Παναγιώτης Μποσγανάς είναι ο νέος Αναπληρωτής Υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων και Παραγωγικών Τομέων. Ακολουθούν τα βιογραφικά των ατόμων αυτών.

Η Ζωή Κορδού είναι Χημικός με Μεταπτυχιακό στη Βιοχημεία. Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζεται ως CRA σε Φαρμακευτική Εταιρεία. Είναι εκλεγμένη στην ΣτΑ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και είναι Ταμίας στο Περιφερειακό Τμήμα Αττικής και Κυκλάδων.

Ο Αλέξης Καλογριόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζεται στο χώρο της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης. Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει διατελέσει υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών και υπ. Διδάκτωρ της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο, ως συνιδρυτής τεχνικής εταιρείας. Διετέλεσε υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ Πάτρας κατά το έτος 2018 και ήταν αν. Υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων & Παραγωγικών Τομέων του προηγούμενου Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ.

Ο Παναγιώτης Μποσγανάς είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και τελειόφοιτος Μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών με εξειδίκευση στην «Ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων Φαρμάκων». Είναι τακτικό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Ελλήνων Χημικών  του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Επί σειρά ετών μέλος της προεθνικής ομάδας της κολύμβησης με διεθνείς και πανελλήνιες διακρίσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top