ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στο πλευρό των ντελιβεράδων ο Γιώργος Κυριακόπουλος

Facebook
Twitter
Οι κινητοποιήσεις των ντελιβεράδων ήταν από τις πιο δυναμικές που υπήρξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και ξέσπασαν εν μία νυκτί προκαλώντας ένα ομολογουμένως θαυμαστό κύμα συμπαράστασης που εκφράστηκε άμεσα μέσα από τα social media αλλά και διά ζώσης, στους δρόμους από τους οποίους περνούσαν με τα μηχανάκια τους οι ντελιβεράδες της e-food.

Με βαθμό «10» βαθμολογήθηκε και ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο οποίος δίχως τυμπανοκρουσίες ή γραπτές ανακοινώσεις, εξέφρασε τη συμπαράστασή του διά της παρουσίας του στις κινητοποιήσεις των ντελιβεράδων.

Τις οποίες όχι απλώς παρακολούθησε από κοντά, αλλά τις ακολούθησε κιόλας, με αποτέλεσμα να σταθεί κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά στο πλευρό των θιγόμενων εργαζομένων. Δίχως μάλιστα να διαφημίζει την όποια πολιτική του ιδιότητα, πέραν αυτής του εργαζόμενου αλλά και βαθιά γνώστη των εργασιακών δικαιωμάτων.

Γράφοντας μάλιστα στο προσωπικό του προφίλ στο φέισμπουκ: «Από την σημερινή συγκέντρωση-πορεία των εργαζομένων, και όχι αυτοαπασχολουμένων στην e-food, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα είναι ένα μήνυμα αντίδρασης στην απειλή της εργοδοσίας τους, για αλλαγή των όρων απασχόλησης, εκμεταλλευόμενη τον νόμο Μητσοτάκη – Χατζηδάκη. Όσο οι εργαζόμενοι αντιστέκονται, αντιδρούν απέναντι σε όποια κυβέρνηση καταπατεί  τα δικαιώματα τους, η ελπίδα θα παραμένει ζωντανή για αξιοπρεπή εργασία μισθό και ασφαλιστικά δικαιώματα».

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top