ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Στο Ρίο μετά το εμβόλιο, αλλά «αθώος» τελικά ο εμβολιασμός!

Facebook
Twitter
Ιδού η απόδειξη ότι, ενίοτε οι «παρενέργειες» του εμβολίου ΔΕΝ είναι παρενέργειες, αλλά ανεξάρτητες παθήσεις που εντελώς συμπτωματικά κάνουν την εμφάνιση τους σε ώρες εμβολιασμού ή λίγο μετά από αυτόν.

Μάλιστα πρωταγωνιστής του περιστατικού για το οποίο γίνεται λόγος είναι γνωστός πατρινός ο οποίος -επίσης τρομερή σύμπτωση- απασχολείται επαγγελματικά στον χώρο της Υγείας και μάλιστα το πόστο ευθύνης του σχετίζεται και με την εμβολιαστική διαδικασία στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειάς μας.

Ο ίδιος ολοκλήρωσε πριν από περίπου δύο εβδομάδες την διαδικασία εμβολιασμού του με το εμβόλιο της Pfizer. Έκανε δηλαδή και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά λίγο μετά την στιγμή του τελευταίου «τσιμπήματος» ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο μπράτσο του.

ΤΟ «ΜΑΓΓΩΜΑ» ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ

Ο πόνος συνεχίστηκε και τις επόμενες δυο-τρεις ημέρες κι εντάθηκε για τα καλά, καθιστώντας αδύνατη ακόμα και την παραμικρή κίνηση του χεριού του. Όπως μας είπε ο ίδιος, αισθανόταν ένα ισχυρό «μάγγωμα» σε όλο το χέρι του στο οποίο είχε εμβολιαστεί, από το ύψος του ώμου μέχρι τον καρπό.

Επιπροσθέτως, κάθε προσπάθεια του να κάνει μία έστω και μικρή κίνηση του χεριού συνοδευόταν από ξαφνικό και αφόρητο πόνο σε όλο το άκρο.

Δεν ήθελε και πολύ μέχρι ακόμα και ο ίδιος να αρχίσει να προβληματίζεται για το εάν όλο αυτό που τον είχε βρει ήταν αποτέλεσμα του εμβολιασμού του. Κάποια παρενέργεια δηλαδή σε σχέση με θρόμβωση ή πρώιμα συμπτώματα παράλυσης.

Και όλα αυτά παρότι ο ίδιος ήταν εξ αρχής -και συνεχίζει να είναι- πολέμιος ενάντια σε κάθε αρνητή της επιχείρησης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» (του εμβολιασμού δηλαδή) αφού θεωρεί επικίνδυνη τη διάδοση της τάσης και άποψης για την δημόσια υγεία.

ΣΤΟ ΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Παρ’ όλα αυτά η επιμονή του πόνου του δημιούργησε απορίες. Έτσι απευθύνθηκε σε εξειδικευμένο γιατρό του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου (Ρίο) για να δει τι του συνέβαινε.

Όπως αποδείχθηκε… άλλη ήταν τελικά η αιτία του προβλήματος. Ή μάλλον ήταν άλλο το πρόβλημα και φυσικά δεν σχετιζόταν ούτε στο ελάχιστο με τον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με τον γιατρό του έπασχε από «ασβεστοποιητική αρθρίτιδα». Πρόβλημα που απλά και μόνο έτυχε να κάνει αισθητή την εμφάνιση του στη φάση εμβολιασμού και πυροδοτώντας δικαίως σκέψεις μην τυχόν και το εμβόλιο ευθυνόταν και ότι επρόκειτο για κάποια παρενέργεια.

Για την ιστορία, ο ασθενής έχει ξεκινήσει μια δύσκολη και επίπονη θεραπευτική διαδικασία αποκατάστασης, ελπίζοντας ότι πολύ γρήγορα θα μπορέσει να επανέλθει άκρως υγιής στα καθήκοντα του. Και… εμβολιασμένος πλήρως φυσικά. Χωρίς παρενέργειες, εννοείται…

Και με εδραία την πεποίθηση ότι κάθε πιθανό πρόβλημα υγείας που εκδηλώνεται μετά τον εμβολιασμό δεν συνδέεται, κατ’ ανάγκη, με το εμβόλιο.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top