ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στον Ανακριτή την Πέμπτη οι ληστές της Τριταίας – Ήταν έξω με περιοριστικούς όρους, κοντά στη σύλληψη του τρίτου δράστη η ΕΛ.ΑΣ.

Facebook
Twitter

Στον Ανακριτή παραπέμφθηκαν από τον Εισαγγελέα Πατρών, οι δύο συλληφθέντες για τη ληστεία ηλικιωμένου ιδιοκτήτη καφενείου, τα ξημερώματα της Κυριακής, στον Άγιο Δημήτριο Τριταίας.

Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 23χρονο, οι οποίοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη το πρωί, έχοντας να αντιμετωπίσουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Όλα συνέβησαν προχθές τα ξημερώματα, με τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας κουκούλες full-face, να μεταβαίνουν στο καφενείο του ηλικιωμένου στην περιοχή Αγίου Δημητρίου. Εκεί, τον ακινητοποίησαν δένοντάς του τα χέρια και τα πόδια και στη συνέχεια του αφαίρεσαν 400 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο κούτες τσιγάρα και μία χρυσή κασετίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες   οι δύο συλληφθέντες έχουν «πλούσιο» ποινικό παρελθόν, καθώς έχουν απασχολήσει τις αρχές για κλοπές και ζωοκλοπές στην περιοχή του Ερυμάνθου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Την ίδια στιγμή αναζητείται ο τρίτος δράστης της ληστείας, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, επίσης νεαρός και αδερφός ενός εκ των δύο συλληφθέντων και εντός της ημέρας αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τις Εισαγγελικές Αρχές της Πάτρας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top