ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον εισαγγελέα Εφετών σήμερα ο Χρήστος Παππάς – Σε ποια φυλακή θα οδηγηθεί

w01 22374921790665
Στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, θα οδηγηθεί το πρωί ο φυγόποινος Χρυσαυγίτης, Χρήστος Παππάς όπου θα αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί.

Το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (01/07/21) στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο Χρήστος Παππάς παρέμενε άφαντος από τον Οκτώβριο του 2020, όταν είχε ρίξει αυλαία η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών.

Τον φυγόποινο έκρυβε από τον περασμένο Οκτώβριο, μια Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία, 52 ετών, και η οποία είχε ενεργό πολιτική δράση στον συγκεκριμένο χώρο.

Η 52χρονη συνελήφθη για υπόθαλψη, και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η Αντιτρομοκρατική ξεκίνησε τις έρευνες την τελευταία εβδομάδα καθώς είχε πληφορορίες ότι στο συγκεκριμένο σπίτι στου Ζωγράφου κρυβόταν ο Χρήστος Παππάς.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υπό άκρα μυστικότητα παρακολουθούσαν το σπίτι στην οδό 28ης Οκτωβρίου και αιφνιδίασαν τον άλλοτε υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Η Ελληνική Δημοκρατία αγωνίστηκε και απέβαλλε το τοξικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής. Η ελληνική αστυνομία κινήθηκε συντονισμένα και επιβεβαίωσε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η θετική εξέλιξη της σύλληψης Παππά δεν αναιρεί τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

You may also like

Comments are closed.