ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κούγιας: Στρέφεται με αγωγές για συκοφαντική δυσφήμηση του ιδίου αλλά και της Πισπιρίγκου

Facebook
Twitter
Αγωγές εναντίον καλλιτεχνών, παρουσιαστών και άλλων προσώπων που έχουν καταφερθεί εις βάρος του ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Αγωγές θα καταθέσει όμως και ως εκπρόσωπος της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς όπως είπε “θα κινηθώ νομικά για όσα έχουν γίνει εναντίον της σε επίπεδο συκοφαντικής δυσφήμησης, για την έλλειψη σεβασμού στο τεκμήριο της αθωότητας αλλά και για τη δημοσιοποίηση του περιεχομένου της δικογραφίας”.

Όπως είπε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου στον ΑΝΤ1 “δυστυχώς είμαι αναγκασμένος και προσωπικά να στραφώ εναντίον των συντελεστών συγκεκριμένης εκπομπής. Διαδίδουν συκοφαντικά ότι δήθεν εγώ δεν έχω επιχειρήματα, δεν έχω υπεράσπιση, ότι αποπροσανατολίζω και ψάχνω να βρω ένα άλλοθι. Λένε επίσης το ακραίο ότι με δικηγόρο εμένα, η συγκεκριμένη κυρία δεν θα δει ποτέ το φως του ήλιου από τις φυλακές”.

Ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε ότι στην περίπτωση της Ρούλας Πισπιρίγκου “έχουν γίνει ακραίες ποινικές παραβάσεις. Φτάσαμε σε ένα σημείο οι δικηγόροι, οι υπερασπιστές να γίνονται πρωταγωνιστές τηλεοπτικών εκπομπών”.

Ο κ. Κούγιας είπε ότι “το ποσό που θα ζητήσω ως αποζημίωση από ηθοποιούς, παρουσιαστές και τραγουδιστές θα είναι αντίστοιχο της προσωπικότητάς μου”.

“Δεν είμαι δικηγόρος που ενώ γνωρίζω ότι ένας δημοσιογράφος κάνει κακό στην εντολέα μου και ουσιαστικά την καταστρέφει καθημερινά, μετά θα φωτογραφίζομαι μαζί του” τόνισε ο κ. Κούγιας και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί κατά των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη και της Τατιάνας Στεφανίδου.

Για την υπόθεση της Τζωρτζίνας τόνισε ότι “πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι νομίζουν ότι η υπόθεση της Τζωρτζίνας είναι ήδη προδεδικασμένη. Θα είναι μία δίκη όπου πραγματικά θα καταρρεύσουν πολλοί μύθοι””.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top