ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Super League 2: Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα, «βράζουν» οι ομάδες με Αυγενάκη!

Facebook
Twitter

Η αναστολή της δράσης θα συνεχιστεί στην Super League 2 και αυτήν την εβδομάδα. Αυτό προέκυψε στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (9/2), όπου ομόφωνα αποφασίστηκε να παραμείνει στον «πάγο» το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη που ουσιαστικά έβγαλε στη σέντρα την SL2 έχουν προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό αλλά και έντονη δυσαρέσκεια στις ΠΑΕ.

Διοργανώτρια και ομάδες είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να ανοίξουν μέτωπο κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος με τις πρακτικές και τα λεγόμενα του φαίνεται να οδηγεί στα «βράχια» την Super League 2 και να αποσκοπεί στη διάλυσή της.

Και μέσω της καμπάνιας που παρουσίασε η διοργανώτρια, έγινε ξεκάθαρο πως η SL2 ζητά να εφαρμοστεί η ΚΥΑ και να πάρουν οι ομάδες τα χρήματα που δικαιούνται από την φορολόγηση του στοιχήματος.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται σχετική ανακοίνωση, ενώ συστάθηκε επιτροπή προκειμένου να κλειστούν συναντήσεις με την ΕΠΟ, την Super League 1, την ΕΡΤ και γενικότερα με τους άμεσα εμπλεκόμενους και αρμόδιους φορείς.

Επί της ουσίας η Super League 2 δεν κάνει πίσω και ζητά να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top