ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Survivor 4: Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει ο Jason Derulo

Facebook
Twitter
Η αντίστροφη μέτρηση για το πάρτι της ένωσης στο Survivor 4, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου, έχει ήδη ξεκινήσει.

Το μενού θα επιμεληθεί ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία πριν από την εκδήλωση να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους και ν’ αλλάξουν ρούχα.

Επίσης, θα γίνει διαγωνισμός τραγουδιού με vocal coach τη Στεφανία Ρίζου, με τον νικητή να παίρνει ένα μεγάλο και ακριβό δώρο. Από αυτό, όμως, εξαιρούνται οι τρεις τραγουδιστές του ριάλιτι, η Ελευθερία, ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας. Τέλος, ο Jason Derullo θα διασκεδάσει τους παίκτες του ριάλιτι, όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του τουρκικού και του ρουμανικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», μάλιστα, ο διάσημος ποπ τραγουδιστής φημολογείται ότι θα πάρει 350.000 δολάρια και ένα γενναιόδωρο πακέτο διακοπών στην Καραϊβική ώστε να τραγουδήσει στο «Survivor 4».

«Όταν υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που χρεώνουν 60.000 και 70.000 ευρώ τη συναυλία, τότε δεν είναι πολλά τα λεφτά που ζήτησε» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top