LIFESTYLE

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος, πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα

survivor 090623 xr
Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να… σπάσει την δυάδα των Μπλε και να στείλει στο σπίτι του τον Γιώργο Ασημακόπουλου, με το Νϊκο Μπάρτζη να παραμένει στο Survivor All Star αλλά πλέον χωρίς το στήριγμά του. Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παρέμεινε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος από την ημέρα που βγήκε στον τάκο είχε έρθει στα «μαχαίρια» με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που τον ψήφισε.

Οι Κόκκινοι πάντως μετά την ήττα τους στην 1η ασυλία πήραν τα πάνω τους και κατάφεραν να επικρατήσουν των Μπλε στις δύο επόμενες ασυλίες αλλά και στον αγώνα επάθλου ο οποίος είχε και πρόταση γάμου στην Πούντα Κάνα, με δαχτυλίδι από αλουμινόχαρτο.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (8/6) ξεκίνησε με τον Νίκο Μπάρτζη να σχολιάζει την υποψηφιότητά του και να επιμένει ότι ήρθε… στρατηγικά.

Η Μπλε ομάδα έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση Γιώργο Ασημακόπουλο και Νίκο Μπάρτζη να είναι η μια πλευρά και οι Μάριος, Στέλλα, Ηλίας και Σταυρούλα ή άλλη. Ωστόσο και οι δύο παίκτες των Μπλε που βρέθηκαν στον τάκο τα είχαν με τον Μάριο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο συμβούλιο δεν έγινε κάτι κακό, απλά ο καθένας χαράζει τη δική του στρατηγική. Μια πορεία είναι του πως θέλει να κινηθεί στο παιχνίδι. Εσείς ποια πορεία θέλετε να χαράξετε; Να διώξετε εμένα ή να σπάσετε το δίδυμο Μπάρτζης – Ασημακόπουλος, για ποιο λόγο; Για να αποδυναμώσετε έναν από τους δύο. Εγώ έχω πραγματικά στεναχωρηθεί με την συμπεριφορά του Μάριου γιατί… ρε Μάριε, σε έχουμε στηρίξει πάρα πολύ και εγώ και ο Νίκος και τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τον Νίκο στη σέντρα, που εμείς οι δύο σε έχουμε προστατεύσει σε ψηφοφορία;».

«Μάλλον ο Μάριος δεν θέλει να μας έχει αντιμέτωπους στα ατομικά, γιατί σε λίγο καιρό μπαίνουμε στα ατομικά και μάλλον δεν θέλει να έχει εκεί εμένα και τον Νίκο. Δεν γνωρίζω, δεν ξέρω τι σκέφτεται στο μυαλό του αλλά, αυτό που σκέφτεται, πιστεύω ότι είναι λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό και δεν έπρεπε να ψηφίσει τον Νίκο».

«Χθες πήγαμε στο συμβούλιο και ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Ήξερα ότι θα ψηφιστώ εγώ και οι λόγοι είναι αυτονόητοι, όχι κακοί. Το να παίζεις στρατηγικά δεν το θεωρώ κακία, σε ένα παιχνίδι είμαστε και ο καθένας θέλει να πάει παρακάτω. Το θέμα είναι ο τρόπος που θέλει να το κάνει. Και αφού ψηφίζεις στρατηγικά, πες «παιδιά, ψηφίζω στρατηγικά». Στρέιτ πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Ηλίας Μπόγδανός δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί οι Νίκος και Γιώργος θέλουν να νιώθουν απομονωμένοι, ενώ ο Μάριος Πρίαμος θεώρησε ότι είναι άκομψο να θυματοποιούνται και πως μόνοι τους οι Ασημακόπουλος και Μπάρτζης έχουν επιλέξει να διατηρούν αποστάσεις.

Την άποψη των δύο υποψήφιων από τη Μπλε ομάδα έδειξε να συμμερίζεται ο υποψήφιος της Κόκκινης ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεση του για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

«Εννοείται πως οι Μπλε θα ψήφιζαν τον Νίκο Μπάρτζη. Ο μόνος που είχε ένα μπαλάτζο ήταν ο Μάριος. Ο Μάριος σού λέει, «γιατί να τον καλύψω τώρα; Δεν κατάλαβα, βάλτον υποψήφιο με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο για να φύγει ένας από τους τρεις και να πάω εγώ πιο εύκολα στον τελικό». Και καλώς σκέφτεται έτσι».

«Την άλλη ή την παράλλη εβδομάδα, ατομικό γίνεται το παιχνίδι. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην το σκεφτεί έτσι; Από την άλλη, όμως, ρε Μάριε σε έχουν καλύψει μια φορά ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης. Ανταπέδωσε και συ λίγο το δώρο που σου έκαναν. Την παραπροηγούμενη εβδομάδα έβγαλαν υποψήφιο τον Μπόγδανο, δεν ψήφισαν εσένα».

Στη συνέχεια, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αναρωτήθηκε τα εξής. «Τι φίλοι είστε; Έχετε αράξει τόσες φορές! Τον έχεις καλύψει τόσες φορές! Σε έχει βγάλει στη σέντρα και δεν έχεις πει τίποτα. Τώρα, ρε Μάριε, γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες στη σέντρα; Όχι, έπρεπε να ψηφίσεις και συ την Στέλλα».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί ακόμα να μην έχει συγχωρήσει την Μαριαλένα, όμως θα έχει την ευκαιρία να το κάνει εφόσον παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, με τον ίδιο να έχει την αίσθηση ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του να αποχωρήσει από το Survivor.

You may also like

Comments are closed.

More in:LIFESTYLE