ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Survivor spoiler 10/01, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία!

Facebook
Twitter

Survivor spoiler 10/01: Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τα πάντα για να κερδίσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας!

Διάσημοι και Μαχητές ή αν προτιμάτε κόκκινοι και μπλε έχουν από μια νίκη ο καθένας, σε δύο μεγάλα ντέρμπι που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να βρεθούν στον τάκο Περικλής Κονδυλάτος και Κώστας Παπαδόπουλος, με τους δύο παίκτες να περιμένουν απόψε ακόμα δύο υποψήφιους που θα βρεθούν απέναντί τους στην κάλπη!

Ποια ομάδα θα κερδίσει όμως την τρίτη ασυλία και θα γλιτώσει από το να μπει στην διαδικασία να θυσιάσει δύο παίκτες της;

Survivor spoiler 10/01: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;

Ο ΣΚΑΙ άργησε αλλά μας έδωσε το trailer του σημερινού επεισοδίου. Εκεί που την παράσταση κλέβει η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας. Ωστόσο αυτό που βλέπουμε επίσης είναι πως θα έχουμε απόψε έναν πολύ δυνατό στίβο μάχης και με διαφορά τον πιο δύσκολο από τους άλλους δύο που έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Οι παίκτες καλούνται να βουτήξουν μέσα στη λάσπη και να δώσουν τη δική τους μάχη για την επιβίωση! Ποιος θα τα καταφέρει; Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για νίκη των Κόκκινων, με τους Μπλε να αναγκάζονται να δώσουν άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, μετά τον Περικλή Κονδυλάτο! Ποιοι θα είναι αυτοί; Μόλις έχουμε spoiler θα σας ενημερώσουμε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top