ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ «ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ» : Μαρτυρίες γειτόνων για τη γυναίκα που ήταν «φυλακισμένη» επί 42 χρόνια

larisa spiti 960x600 1
Στο φως έρχονται μαρτυρίες για την υπόθεση της 51χρονης από τη Λάρισα που, όπως αποκαλύφθηκε χθες Τρίτη, δεν είχε βγει από το σπίτι της τα τελευταία 42 χρόνια. 

Γυναίκα που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας είπε ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πει ή να κάνει το παραμικρό. Όπως αποκάλυψε «το παιδί είχε πάει μόνο τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο».

 

Η γυναίκα βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον, σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Λαρισαίων, ενώ κοντά της βρίσκονται και συγγενικά της πρόσωπα.

Με εισαγγελική εντολή, διερευνώνται οι συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης, η οποία με βάση τις πρώτες πληροφορίες, δεν φαίνεται να πάσχει από κάποιο σοβαρό ψυχικό νόσημα ή να έχει μειωμένη αντιληπτική ικανότητα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

You may also like

Comments are closed.

ptiseis aerodromio ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑ: Έως τις 22/9 απαγορεύσεις πτήσεων από Ουκρανία και Λευκορωσία λόγω του πολέμου

Μέχρι τις 22/9/2022 παρατείνονται οι αεροπορικές οδηγίες για απαγορεύσεις πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας, λόγω ...