ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συγκλόνισε τον πλανήτη ο Κρίστιαν Έρικσεν: Το χρονικό της κατάρρευσης και το… γκολ ζωής

Facebook
Twitter
Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν χθες, Σάββατο (12/6) οι θεατές του Δανία-Φινλανδία στο στάδιο “Πάρκεν”, αλλά και σύσσωμος ο πλανήτης που παρακολουθούσε την αναμέτρηση από τους τηλεοπτικούς του δέκτες.

Ήταν 19:40 περίπου και στο 43ο λεπτό, όταν ο 29χρονος, Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, παγώνοντας συμπαίκτες και αντιπάλους, τον κόσμο στις εξέδρες, τα εκατομμύρια, που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

Μέχρι να μάθουμε ότι ο Κρίστιαν έχει τις αισθήσεις του, πέρασε σχεδόν μία ώρα, που φάνηκε… σαν αιώνας.

christian eriksen euro 2

Ο προστατευτικός κλοιός και η ανάνηψη

Οι ποδοσφαιριστές τριγύρω του κάλεσαν αμέσως το ιατρικό επιτελείο, το οποίο μπήκε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο, μέσα σε σοκαριστικές στιγμές

Οι Δανοί συμπαίκτες του τραβούσαν τα μαλλιά τους και έκλαιγαν, σχηματίζοντας παράλληλα ένα ανθρώπινο τείχος μπροστά από τον 29χρονο παίκτη της Ίντερ, για να μη φαίνεται τι συμβαίνει, ενώ το ιατρικό επιτελείο έκανε ανάνηψη και τεχνητή αναπνοή στον άτυχο ποδοσφαιριστή!

Κγιάερ και Σμάιχελ στο πλευρό της γυναίκας του!

Η γυναίκα του Έρικσεν έτρεξε και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές της Δανίας δεν της επέτρεψαν να πλησιάσει τον σύζυγό της, με τη γυναίκα του Έρικσεν να ξεσπάει σε κλάματα και να προσπαθούν οι Κγιάερ, Σμάιχελ να την παρηγορήσουν.

Μετά από αρκετή ώρα και πολλές προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν ορισμένα σεντόνια γύρω από το φορείο και έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου τον Έρικσεν, που έφυγε για το νοσοκομείο.

Αρχικά κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του, καθώς έβγαινε από το γήπεδο, να έχει τις αισθήσεις του και να κρατάει το κεφάλι του, ενώ και η UEFA ανακοίνωσε πως ο Δανός χαφ της Ίντερ είναι «στο νοσοκομείο και σε σταθερή κατάσταση», βάζοντας έτσι το καλύτερο γκολ της ζωής του.

Τελικά και αφότου οι παίκτες βεβαιώθηκαν πως ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του, οι ίδιοι ζήτησαν να παίξουν, να συνεχιστεί, δηλαδή, το παιχνίδι, όπως και έγινε στις 21:30 (σ.σ. τελικός σκορ 1-0 υπέρ της Φινλανδίας).

Τέλος, ο πατέρας του Έρικσεν δήλωσε ότι ο ατζέντης του γιου του, του είπε: «Ο Κρίστιαν είναι εκτός κινδύνου, μπορεί και μιλάει»!, ενώ ο Τόμας Μέλερ από την πλευρά του αποκάλυψε πως ο Κρίστιαν Έρικσεν είχε επικοινωνία με τους συμπαίκτες του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top