ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συγκλονιστική καταγγελία: Γιος κατέγραψε οικιακή βοηθό να βιαιοπραγεί με αγριότητα κατά της μητέρας του (video)

Facebook
Twitter
Συγκλονίζει η μαρτυρία άνδρα, του οποίου η 90χρονη μητέρα βίωσε μαρτυρικές στιγμές στα χέρια οικιακής βοηθού, πριν από τέσσερα χρόνια.

«Είδα ότι έλειπαν κομμάτια κρέας από τα χέρια της, από το δέρμα της» καταγγέλλει ο γιος της ηλικιωμένης που κακοποιούσε η γηροκόμος.

Λίγο προτού η υπόθεση εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, τη Δευτέρα, και με την δράστιδα να έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη με αναστολή, ο άνδρας – που υποστηρίζει ότι ο θάνατος επήλθε από ασφυξία – ζητά παραδειγματική τιμωρία, μιλώντας στο MEGA.

Η οικιακή βοηθός καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης, καθώς χτυπούσε ανηλεώς την 90χρονη.

 

Η φρίκη στην κάμερα

Ο γιος της 90χρονης βρισκόταν σε διακοπές κι όταν επέστρεψε βρήκε τη μητέρα του σε τραγική κατάσταση. Το υλικό από την κρυφή κάμερα επιβεβαίωσε τον εφιάλτη:

Ο πίνακας, πάνω από το κρεβάτι της 90χρονης, το σημείο από όπου η γηροκόμος περνά και χτυπά τη γυναίκα.

Aκόμη κι η γιατρός που κάλεσε o άνδρας για να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η οικιακή βοηθός κακομεταχειριζόταν την ηλικιωμένη.

Όταν πια η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε επτά χρόνια με αναστολή.

Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, γιατί η γηροκόμος δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ υποστηρίζει ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα.

Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε δε ο γιος της άτυχης γυναίκας.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top