ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο: Περαστικός έσωσε μωρό που περπατούσε στην άκρη ενός μπαλκονιού

andras moro

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που δείχνει έναν περαστικό να σκαρφαλώνει σε ένα σπίτι για να σώσει ένα μωρό, το οποίο περπατούσε στην άκρη ενός μπαλκονιού. Το περιστατικό έγινε στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ.

Το μωρό φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι από ένα ανοιχτό παράθυρο και άρχισε να περπατάει κοντά στην άκρη του, με κίνδυνο να πέσει στον δρόμο. Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να εντοπίζει το μωρό και χωρίς δεύτερη σκέψη να σκαρφαλώνει για να φτάσει στο μπαλκόνι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα του παιδιού άφησε ανοιχτό το παράθυρο που βρίσκεται κοντά στο κρεβάτι του παιδιού για να δροσίσει το δωμάτιο. Το παιδί διασώθηκε με επιτυχία και δεν υπέστη κανένα τραυματισμό.

«Τι θα γινόταν αν δεν ήταν εκεί αυτός ο άνδρας; Δεν σκεφτόμαστε ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα, αλλά συμβαίνουν συνέχεια» δήλωσε η Michaela Carter, που ζει σε διπλανό διαμέρισμα.

«Σκεφτόμουν συνέχεια: Ω, Θεέ μου. Ω, Θεέ μου. Ω, Θεέ μου. Το μωρό θα πέσει» ανέφερε η Michelle Higgins, που βρισκόταν κοντά στο σημείο. Η ίδια ανέφερε ότι ο άνδρας προσπαθούσε συνεχώς να πει στο μωρό να απομακρυνθεί από την άκρη του μπαλκονιού.

«Δεν ξέρω πώς ανέβηκε στο κτίριο. Ο γιος μου λέει συνέχεια ότι πρέπει να είναι ο Σπάιντερμαν», πρόσθεσε η Higgins. «Νομίζω ότι είναι ήρωας. Ήθελα να βγω έξω και να τον αγκαλιάσω».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

You may also like

28390636 ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ – Απελπιστική κατάσταση, λένε οι ΗΠΑ μετά τους 112 νεκρούς στη Γάζα, ενώ το Ισραήλ απαντά: Εμείς δεν σκοτώσαμε πάνω από δέκα

Την ώρα που Ισραήλ και Χαμάς παρουσιάζουν διαφορετικές εκδοχές για την τραγωδία με 112 νεκρούς μέσα στην πόλη της Γάζας, ο πρόεδρος ...

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ