ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συγκλονίζει η 50χρονη που ξυλοκοπήθηκε στα Πετράλωνα: «Είμαι σε άθλια κατάσταση»

Facebook
Twitter
Στην ταυτοποίηση του ατόμου που φέρεται να ξυλοκοπούσε και να βίαζε επί ώρες την 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Την ίδια ώρα, η μαρτυρία μιας γυναίκας που αντίκρισε το θύμα μόλις κατάφερε να διαφύγει σοκάρει.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (21/6) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Απόστολος Σκρέκας. «Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε στο ΟΡΕΝ.

«Πείτε το τύχη που γλίτωσα»

Τα όσα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής περιέγραψε στο OPEN η 50χρονη, σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες, 8 με 5. Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγο. Πείτε το τύχη που γλίτωσα, πείτε ότι προσευχόμουν στον Θεό. Προσπαθώ να τα ξεχάσω», είπε συγκλονισμένη η 50χρονη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top