ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συγκλονίζει η μητέρα 13χρονου θύματος bullying στη Τροιζηνία: Απειλούσαν πως θα μας σκοτώσουν!

Facebook
Twitter
Συγκλονίζει το νέο περιστατικό bullying και εκβιασμού, που σημειώθηκε στον Γαλατά Τροιζηνίας, σε βάρος 13χρονου μαθητή της Α` Γυμνασίου, από εξωσχολικούς ενήλικες.

Η μητέρα του μαθητή από την Τροιζηνία, μιλώντας στο MEGA κατήγγειλε ότι η παρέα εκβίαζε και έκανε bullying στο παιδί από τον Αύγουστο. Υπενθυμίζεται πως μια παρέα 25χρονων παρενοχλούσε τον μαθητή, αναγκάζοντάς τον μάλιστα να πέσει από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Τους τελευταίους τρεις μήνες, εκφόβιζαν συστηματικά το αγόρι, απειλώντας το ότι θα σκοτώσουν τη μητέρα του, αν δεν τους έδινε χρήματα. «Του είπαν ότι θα σκοτώσουν τους γονείς και τον αδελφό του αν δεν τους έδινε χρήματα» αποκάλυψε η μητέρα του 13χρονου. «Τον τρομοκρατούσαν και εκείνος φοβόταν να μας μιλήσει» πρόσθεσε.

Όπως είπε, ο 13χρονος είναι παιδί χαμηλών τόνων και ξαφνικά άρχισε να της ζητάει χρήματα. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι τα χρειάζεται, το παιδί άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες. «Τα μάτια του ήταν κόκκινα, τα χέρια του έτρεμαν. Τον ρώτησα “γιατί, τι τα κάνεις αυτά;”. Προσπαθούσα να τσεκάρω, αλλά δεν βρήκα άκρη» ανέφερε η μητέρα.

Η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι φερόμενοι εκβιαστές ασκούσαν ψυχολογική βία και σε άλλα πέντε παιδιά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top