ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ζευγαριού στην Τουρκία: Ολοκληρώνονται οι έρευνες

astynomia toyrkia ap photo 2 960x600 1 960x600 1
Παραμένουν στην Αδριανούπολη με περιοριστικούς όρους ο 41χρονος υπαρχιφύλακας του Α.Τ. Φερών και η σύντροφός του, που συνελήφθησαν στην Τουρκία το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», οι τουρκικές αρχές υποστηρίζουν πως συνεχίζονται οι έρευνες των κινητών τους και πιθανολογείται πως μέχρι σήμερα το πρωί θα ολοκληρωθεί η έκθεση για τα ευρήματα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι ύποπτο, τότε η δικηγόρος τους θα κάνει αίτημα να αφεθούν ελεύθεροι και να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ο Ελληνας αστυνομικός στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι βρέθηκαν εντός ή κοντά στην απαγορευμένη ζώνη εξαιτίας λάθους ένδειξης στο GPS. Ομως οι τουρκικές Αρχές υποστηρίζουν πως το γαλλικής κατασκευής αυτοκίνητο του ζευγαριού βρέθηκε σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη και θα πρέπει να ελεγχθεί.

Στη γειτονική χώρα το κλίμα δεν είναι αρνητικό για την υπόθεση και με όσους συνομιλήσαμε θεωρούν πως είναι μικρή η πιθανότητα της παραμονής του ζευγαριού στην Τουρκία και τονίζουν πως αυτό φάνηκε από την απόφαση να μη ζητηθεί η προφυλάκισή τους. Παρόμοιο κλίμα επικρατεί και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, που δεν έδωσαν μεγάλες διαστάσεις στο ζήτημα. Χωρίς να είναι κανένας σίγουρος για την εξέλιξη, πιθανότερο σενάριο στο οποίο γίνεται αναφορά είναι πως το ζευγάρι ενδέχεται να αφεθεί ελεύθερο, εντός ολίγων ημερών, και να οριστεί δικάσιμος με την κατηγορία της παρουσίας του σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.

You may also like

Comments are closed.

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...
paidia patra ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Τι έλεγε και τί φοβόταν η Πισπιρίγκου πριν τη σύλληψή της – Διάλογοι που “καίνε” την 33χρονη – Τί θα κάνει ο Δασκαλάκης;

Στο φως βγήκαν οι άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης «μητέρας» με την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια ζητούσε ...