Συναγερμός στις ΗΠΑ: Απειλητικό βίντεο από την ιρανική τηλεόραση κατά του γιού του Τραμπ – Επικήρυξη με 10 εκατ. δολάρια

Σοβαρές αντιδράσεις και προβληματισμό στις αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας προκαλεί η δημοσιοποίηση απειλητικού βίντεο κατά του Μπάρον Τραμπ, γιου του Ντόναλντ Τραμπ, από τον ιρανικό κρατικό σταθμό Channel 3. Στο βίντεο, το οποίο μετέδωσε το Iran International, προσφέρεται αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων για τη δολοφονία του 18χρονου.

Όπως επισημαίνει η Jerusalem Post, το βίντεο με τίτλο «Πού να σκοτώσετε τον Μπάρον Τραμπ;» παρουσιάζει λεπτομερείς τοποθεσίες στις οποίες κινείται, όπως ο Trump Tower και το σχολείο του, αναλύοντας τα μέτρα προστασίας της Secret Service.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα, οι συντάκτες του ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει διαδικτυακούς λογαριασμούς του Μπάρον στο Xbox, το Discord και το FIFA, καθώς και προφίλ συμμαθητών του, καλώντας ανοιχτά σε στοχοποίησή του.

Η συγκεκριμένη κίνηση ακολουθεί το ίδιο μοτίβο προπαγάνδας του ιρανικού καθεστώτος με παλαιότερο βίντεο που στοχοποιούσε την πρώην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ, καλώντας «μαχητές» να επιτεθούν σε εμπορικά καταστήματα μόδας στη Νέα Υόρκη όπου σύχναζε.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img