ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Π.Δ.Ε.

Facebook
Twitter

Την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ντάτσικα Γεωργία υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Η συνάντηση είχε σκοπό τη θεσμική συνεργασία και χάραξη κοινής πολιτικής για θέματα που άπτονται του κοινωνικού τομέα του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιπλέον, έγινε επισκόπηση στα επιμέρους ζητήματα που αφορούν στις κοινωνικές δομές του Δήμου, στην εύρυθμη λειτουργία αυτών, όπως και στην ανάγκη έμπρακτης στήριξης στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά που μας χρειάζεται.

     Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η κ. Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησαν πως η συνεργασία τους θα είναι στενή και διαρκής, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,  την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ευπαθών οικογενειών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν τέλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προστασίας κ. Ασκούνη Νάντια, καθώς και η Κοινωνιολόγος κ. Τζόλα Μαρία, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Δ.Ε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top