ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συνάντηση Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκο Κοροβέση

Facebook
Twitter
avramopoylos-korovesis-2-873x432

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Νίκο Κοροβέση, στο γραφείο του στην έδρα της Π.Ε. Ηλείας.

Στην συνάντηση που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, έγινε συζήτηση για τους κεντρικούς άξονες του στρατηγικού πλάνου καθώς και τις κύριες προγραμματισμένες δράσεις στην Ηλεία, ενώ ο κ. Αβραμόπουλος κατέστησε σαφές πως είναι πρόθυμος να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια που επιχειρείται και που έχει σαν στόχο να βάλει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ηλεία ειδικότερα στις πρώτες βαθμίδες ανάπτυξης σε επίπεδο χώρας.

Τουρισμός, αγροτική ανάπτυξη, πρωτογενής τομέας, μεγάλα έργα υποδομής, σύνδεση της Δυτικής Ελλάδας με την υπόλοιπη χώρα αλλά και με το υπόλοιπο της Πελοποννήσου, είναι στις βασικές προτεραιότητες.

Όπως τονίστηκε η προοπτική της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Νομού Ηλείας είναι ιδιαίτερα θετική και ευνοϊκή με βάση τα όσα έχουν σχεδιαστεί και τα όσα βεβαίως μέχρι στιγμής υλοποιούνται κι αυτό γιατί υπάρχει και όραμα και πολιτική βούληση. Όπως επίσης υπάρχει σχεδιασμός και στρατηγική.

Ο κ. Αβραμόπουλος συνεχάρη τον αντιπεριφερειάρχη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδος, η οποία έχει περάσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, επισημαίνοντας πως τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, προαναγγέλλουν ένα πολύ καλύτερο μέλλον για όλους.

Συνάντηση Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκο Κοροβέση

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top