ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συνάντηση Κώστα Πελετίδη με την Πατρινή μαραθωνοδρόμο, Μαρία Πολύζου

Facebook
Twitter

Την Πατρινή μαραθωνοδρόμο κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ της κλασσικής διαδρομής και πρέσβειρα του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος», Μαρία Πολύζου και τη συγγραφέα του εμπνευσμένου από τη ζωή της παραμυθιού «Ένας Γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π.» Μάγδα  Κωστοπούλου – Μπέριου, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Πατρέων  Κώστας Πελετίδης.

Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος ήταν εκ των παρουσιαστών του παραμυθιού στην πόλη μας το 2017.

Η Μαρία Πολύζου και η Μάγδα Κωστοπούλου – Μπέριου μετά τη συνάντηση τους με το Δήμαρχο παρακολούθησαν πρόβα της θεατρικής παράστασης, που είναι στηριγμένη στο παραμύθι για τη Μαρία Πολύζου, το οποίο δραματοποίησε και σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης Φώτης Λάζαρης της θεατρικής ομάδας της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στον πολυχώρο πολιτισμού στην Ιχθυόσκαλα στις 13 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος» και μετά θα «ταξιδέψει» σε σχολεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top