ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συνεχίζεται το ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία – Η Μόσχα απειλεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο

Facebook
Twitter
russia_bomb

Με πυρηνικό όλεθρο απειλεί τη Δύση η Ρωσία για τη συνεχιζόμενη στήριξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και τη Βρετανία προς την Ουκρανία.

Η Μόσχα απειλεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο.

Δύο μέρες μετά την έγκριση του νέου πακέτου οικονομικής βοήθειας ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς το Κίεβο, από το αμερικανικό κοινοβούλιο, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι με τη στήριξή του προς την Ουκρανία μεγαλώνει ο κίνδυνος απευθείας σύγκρουσης με τη Ρωσία.

«Οι Δυτικοί ισορροπούν επικίνδυνα στα πρόθυρα μιας απευθείας στρατιωτικής σύγκρουσης μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων που θα είχε  καταστροφικές συνέπειες».

Εν τω μεταξύ, στον απόηχο της πρόσφατης συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος της Πολωνίας Άντζει Ντούντα είπε ότι η χώρα του είναι έτοιμη υποδεχθεί στο έδαφός της αμερικανικά πυρηνικά όπλα προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Μόσχας.

«Σε περίπτωση εμφάνισης αμερικανικών πυρηνικών όπλων σε πολωνικό έδαφος, οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις θα ενταχθούν άμεσα στον κατάλογο με τους νόμιμους στόχους για καταστροφή σε περίπτωση απευθείας στρατιωτικής σύγκρουσης με το ΝΑΤΟ», δήλωσε η εκπρόσωπος υπουργείου Εξωτερικών Ρωσίας.

Την ίδια ώρα, το ρωσικό σφυροκόπημα συνεχίζεται στην Ουκρανία προκαλώντας δεκάδες θύματα. Στο Χάρκοβο χτυπήθηκε πύργος τηλεπικοινωνιών.

Κι ενώ οι μάχες στο ανατολικό μέτωπο εντείνονται, η Δανία ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει στην Ουκρανία όλα τα αμερικανικά αεροσκάφη F-16  που διαθέτει ενόψει της αντικατάστασής τους με τη νέα γενιά μαχητικών F-35.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top